Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• kzkz

őstag

válasz kzkz #10101 üzenetére

Nos mivel a brazos nem játszotta le akadásmentesen a 1080p-s youtube-os videókat, így ment vissza a boltba. :(
    Amúgy a windows-ban is olyan nyögvenyelős érzés volt a "közlekedés"...

Dühömben nem a legolcsóbb H61-es lapot vettem a G530 alá, hanem egy Asrock Z68M-ITX/HT-t, ez volt az egyetlen Z68-as ITX méretben, és ugyanannyiba került, mint a H67-es lapok, viszont adtak hozzá távirányítót is. Ezt legalább tudtam volna bővíteni, ha kevésnek bizonyul a G530-as celeron, de szerencsére elég!

Ma összeraktam, és frankón megy minden, nincs nyögvenyelős windows érzés (épp ellenkezője), az ominózus próbavideót is akadásmentesen viszi, bár a proci 75% környékén jár.

Egyetlen bibi, hogy ez alapjáraton 5-10W-tal többet eszik, terhelve meg veri a 100W-ot, bár ez utóbbi nem annyira fontos nekem, inkább az alapjárati fogyasztás.

Még a fogyasztásmérőm hitelesítése hátravan :DDD

A Codegen ház meg szép, mármár igényes is, főleg az eleje, egyáltalán nem hat gagyin rajta semmi. Persze a tápja jó zajos, de a ház táppal nem került annyiba, mint egy legolcsóbb normális/megbízható táp :)

Új hozzászólás Aktív témák