- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
A táp megfordítása miatt megjött az utángyártott (Up Angle) 90°-os belső tápkábelem a Kolink Satellite-hoz. Ami a szépséghibája, hogy durván nagyobb a feje a gyárihoz képest. Így nem bírom feltenni a ház oldalát.
Balra az új, jobbra a gyári, így már elég szembeötlő a különbség. Tud valaki esetleg kisebb fejű verzióról, ami pont a gyárira hajaz? A Kolink disztribútortól már kérdeztem, ők viszont csak a Right Angle verzióval szerelik.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #64082 üzenetére
Igen, nem feledtem el, alakul egy 3D tervem is, de még talonban tartom.
Ezen felül másik alternatívám még a kocsi alu hűtőrács is.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Időközben lassan körvonalazódik a CM Elite 110 projekt, viszont a táp áthelyezése miatt némi perforált lemezre lenne szükségem. Van valami ötletetek, hogy kis darabokat (pl. 4cm*17cm) honnan lehetne szerezni 0.7-es vastagságban? Netet turkálva zömmel erkélyre való hatalmas táblák bukkannak fel...
-
Vigneau
félisten
válasz
sasNAXO #63793 üzenetére
A tervezéshez melyik programot használtad? Erre jó lehet a Blender is? Arra gondoltam, hogy ha majd engedné az időm, akkor megtervezném a hátsó zárólapot és az SFX táp belső rögzítését. Már ha nem bonyolult ezen a szinten a 3D tervezés.
Ellenkező esetben marad a perforált lemez, acéllemez hajlítgatás és fúrás.
-
Vigneau
félisten
válasz
FireKeeper #63827 üzenetére
Sajnos, a futárhoz nem vagyok otthonülős fajta, ezért is volt külön beszerzőm, aki már járatos volt az AliExpress és eBay bizniszekben.
Legutóbb is az Amazon rendelésem a szomszéd kapta meg. Aztán vagy letagadja, vagy odaadja. Bár üzenetet kaptam a GLS-től, de akkor is...
-
Vigneau
félisten
válasz
Pista0001 #63814 üzenetére
Remek kis hűtő, emlékszem rá. Abban az időben a Scythe-tól nekem Big Shuriken-em és Mine-om volt, most pedig egy Mugen 5 figyel az Asszony gépében.
Sajnos, jelenleg LGA1200 - idővel esetleg LGA1700 - a felhasználási terület. Ezért is nézegettem a Thermalright Silver Soul 110-et, amennyiben továbbra is toronyban gondolkodom az esetleges modding után. Vagy ott van még a már bevált SI-100, csak az is szürkeimport lenne.
Viszont ha nem piszkálok semmit, akkor az IS-50X V3 után jöhet valamelyik 67mm-es Low Profile hűtő a korábban említett trióból. Természetesen 25mm-es ventivel.
-
Vigneau
félisten
válasz
mpierre #63810 üzenetére
A Thermalright SI-100 BLACK miatt sokat lógtam az oldalukon, ott szúrtam ki. Viszont kár, hogy az NB nem csinál PWM verziót. A másik alternatíva a Noctua NF-A6x25 PWM lett volna, csak a színüket én sem szeretem annyira.
Az SI-100 is Amazon beszerzés egy Barátom által, de azok nem mindig olcsók. Sajnos az AliExpress és eBay beszerző forrásom leállt, én pedig nem vagyok expert külföldről vásároló...
-
Vigneau
félisten
válasz
sasNAXO #63801 üzenetére
Amennyire sikerült kiméricskélnem a CM Elite 110-et, az SSD-t át lehetne rakni a VGA melletti SSD tartóra. Az tető alatti SSD tartóra rá lehetne rakni valami rögzítővel az SFX tápot. Azonban ehhez le kellene zárni valami rácsozattal az ATX táp rését és rárakni egy 220V-os aljzatot, amit az SFX táppal összekötnék, mint pl. a Kolink Satellite-ban.
Kb. 11.5-12.5cm belmagasság maradna így, ami pl. egy Thermalright Silver Soul 110-nek bőven elegendő lenne, csak nem egyszerű beszerezni. Már ha torony CPU hűtőben gondolkodnék. Vagy marad minden a régiben és a korábban említett Low Profile trióból egy példány olcsón befutna.
-
Vigneau
félisten
válasz
mpierre #63807 üzenetére
Valami hasonló gondolat formálódott bennem is.
Sok alternatívát nem igazán találtam. Amennyiben idővel összejön, akkor majd a Thermalright TL-B6B-nek szavazok bizalmat.
-
Vigneau
félisten
válasz
Crabface #63803 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a megerősítést!
Ami miatt pedig kérdeztem. Íme az említett 60mmx130mm-es hely az I/O shield jobb és az SFX táp bal széle között:
Valamint az SSD helyzet - előtte:illetve utána:
A kép bal szélén jól látható a felszabadult hely a 2db 60mm-es ventinek.
-
Vigneau
félisten
válasz
sasNAXO #63799 üzenetére
Az már foglalt és mostanában ráálltam arra, hogy nem gyorskötözök. Előtérbe került az esztétika.
De nem vetem el az ötletet, köszönöm szépen. Mivel SI-100-am már van, az AN600, AXP120-X67, IS-67-XT trió valamelyikét még szívesen kipróbálnám. Most egy IS-50X V3 van bent.
-
Vigneau
félisten
válasz
mpierre #63789 üzenetére
Kb. 0.5-1cm maradt ki az előlapig. A kábeleket szerencsére némi türelemmel szépen el lehetett rendezni. Amint írtam a képek között, végül csak a 2 előlapi USB bánta a beavatkozást. De amennyit használtam őket, nem fognak hiányozni. Minden mást sikerült továbbra is megtartani.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #62632 üzenetére
Időközben megérett az újabb modding a Cooler Master Elite 110-re:
Némi flexelés után meglett a hely a 21.8cm-nél hosszabb VGA-nak egy 5.5cmx16cm-es bevágásnak köszönhetően.
A 24.1cm-es XFX RX 6600 már koppra befér, bár a gyártó igazán spórolhatott volna 1-1.5cm-et a ventilátorok kávájából. Egy 23cm-es VGA könnyebben elférne.
Így viszont ki kellett iktatni a 2 első USB-t és alul kurtítani az előlapi panel keretén.Egy kis kábelmenedzsmentet is sikerült végül összehozni.
A végeredmény pedig egész jó összképet adott.
Az SFX táp modding engem is gondolkodóba ejtett, azonban az egyedi kábelek legyártatásával már nem akarok szórakozni. Igaz, akkor lenne lehetőségem egy torony CPU hűtőre is. Így legalább vadászhatok majd a jövőben az AN600, AXP120-X67, IS-67-XT trió valamelyikére.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #61687 üzenetére
Kivettem pár napja a felső ventilátort, átforgattam a gyári keretre a két SSD-t felülre. Akár egy kisebb kereszt levegő átmozgatást tudnék csinálni az I/O shield és az SFX táp közötti 70mm x 130mm helyre egymás alá berakott két 60mm-es ventilátorral.
Már ha van értelme... Van valakinek tapasztalata a 60mm-es ventilátorokkal? Mert ha nem rossz ötlet, akkor valami jobb PWM páros után néznék Thermalright vagy Noctua vonalon.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #63561 üzenetére
Megelégeltem, hogy közel egy hónap elteltével sem nagyon látom a hazai kínálatban elterjedni a Jonsbo C6-ITX-et. Így tegnap elengedtem egy levelet a szolnoki WinCity-nek, amire meg is kaptam ma a választ:
"Az Ön által keresett házzal kapcsolatban egyeztettünk a Jonsbo disztribútorunkkal. Ezt a típust nem tervezik hazánkban forgalomba hozni, így nem tudunk a beszerzésében segíteni. Az a néhány cég, aki értékesíti, nagy valószínűséggel külföldi forrásból szerzi be a terméket."
Szóval ma szerintem rendelhetem is meg Bólyból...
-
Vigneau
félisten
válasz
TurboK0 #63565 üzenetére
Az első kép hozta meg számomra az eddigi legtöbb infót, amire szükségem volt.
Ebben a felállásban a RAM bordája és az SFX táp oldala között van legalább 10mm hely? Vagy be kellene vetni az 10mm-rel való arrébb helyezést? Most (2x8GB) Fury Beast-je van az Asszonynak, de idővel a (2x16GB) Fury Renegade-em örökölné meg. 34mm vs. 42.2mm - elvileg el kellene még férnie...
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #63474 üzenetére
Ma kiszúrtam Merlinék kínálatában. Ezek szerint megérkezett...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
zsoltee10 #63463 üzenetére
Igen, van benne némi érdekesség, nem vitás. Nálam SFX táp mellett egy Thermalright SI-100 felel a CPU hűtéséért, nincs rá panaszom.
Viszont az ITX verzió képes normál, ~160 mm magas hűtőt is befogadni. Igaz, ott meg a táp elhelyezése és a légáramlás iránya érdekes. Bár én Kolink Satellite-on edződtem, nem aggódom.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #63461 üzenetére
A normál verzióval nincs is baj:
Nekem inkább az ITX verzió még a kérdéses. Az Asszony cuccait raknám át a Kolink Satellite-ból a ráncfelvarrott verzióba. -
Vigneau
félisten
Jonsbo C6 vs. C6-ITX - azért lehet még finomítani bőven a táp és a kábelek elrendezésén. Nem hinném, hogy ne lehetne megbirkózni akár a 24x24-es mATX lapokkal is az utóbbi esetében, de azért a flex tápot némileg túlzónak tartom.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #63177 üzenetére
Windows 11 telepítéshez használtam 10-es retail kulcsot. Az alaplapot Intel Gen4-ről Gen10-re cseréltem. Kb. bő egy hónapja történt. Nálam is vacakolt az aktiválással, annak ellenére, hogy ki lehetett választani az alkatrész csere opciót. Többszöri újraindítás után végül csak kiírta a rendszer, hogy aktiválva digitálisan.
-
Vigneau
félisten
válasz
Fox Mulder #62905 üzenetére
LIAN LI SP750 750W 80+ Gold SFX - White
(Bár azért némileg less rá, milyen a vásárlói vélemény róla.)
Nagyjából ez a most elérhető kínálat, amennyire vágom a területet fehérben. 60k körül kelleti magát a legtöbb helyen (Bluechip, Tripont, eMAG, Merlinhardver, stb.). 650W-ost én viszont nem láttam...
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62753 üzenetére
Azt várom én is...
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #62749 üzenetére
Elvileg minden legyártatható, csak némi méricskélés és szaki kell hozzá.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62672 üzenetére
Hm... Én meg zömmel egy GTX 1050 Ti-n (i5-4670K társaságában). Hogy szalad az idő.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62670 üzenetére
Ezt eddig nem tudtam. Viszont az árnyék repülőgép esetében elég furán alakult, ha AMD megjelenítésre állítottam RX 6600-nál. Itt meg se néztem, csak élveztem a tempót.
-
Vigneau
félisten
Picit furcsa volt finomhangolni az RTX 3060 Ti után, de mivel azelőtt meg RX 6600-am volt, így hamar visszaálltam.
20.2 cm-es a zöld, 22.3 cm-es a piros.
Halkabb a Hellhound, tempóban sokszor partiban is van a zölddel. Egyes játékokban jobban (pl. CMS18), másikban rosszabbul (NR2003 mod23) teljesít. Viszont a GTA V-ön nem tudtam eligazodni, mert hiába zöldelő játék, mintha ezen a piroson jobban szaladna.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62653 üzenetére
Igen. A GTX 1050 Ti-ből egy kétventis Gigabyte-om volt, az is nagyon halk volt és picurka.
RTX 4060-ból az MSI Ventus 2x-nek adtam volna bizalmat az ASUS Dual V2 mellett. De aztán jött a Hellhound RX 7600.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #58235 üzenetére
Mostanra érett be végül a korábbi agymenésem:
Sikerült anno moddolni a Cooler Master Elite 110-et, így befért most már egy Gigabyte H410M H V2 (22.6cm x 18.5cm). Kapott társnak egy i3-10100F-et (IS-55X V3-mal) és Micron 2x8GB 3200MHz-es csupasz RAM-ot (ami nem tud XMP-t, de sebaj). A szélkavarást két 12cm-es Akasa Apache-ra (CPU és Case) bíztam.
Bekerült a levedlett 20cm-es EVGA RTX 3060 Ti-m és egy 960GB-s Kioxia SSD. A tápellátásról pedig a korábbi, ATX méretű Phanteks AMP 750W gondoskodik folyamatosan bekapcsolt, forgó ventilátorral.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62546 üzenetére
Az enyém a ventilátorokért van oda igazán...
Az RTX 4060 Dual V2 még olyan ritka, mint az RX 6600 Dual V3 (!). Egyiket se találtam meg eddig teszter oldalakon.
Amennyiben összejön olcsón az RTX 4060 Ti Dual, akkor UV neki és had szóljon.
RX 7600 (XT) vonalon pedig az általam favorizált és választott PowerColor Hellhound is jó választás lehet.
Dobtad végül a Chieftec-et? Jó társad lesz az a Corsair SF750.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62543 üzenetére
Igen, sikerült szerencsére. Bezzeg a 4.5 éves kislányom legnagyobb bánatára...
A Dual V2 4060 Ti vonalon csak akkor lesz igazán csendes, ha UV-zod. Ha jól tudom, ugyanaz a hűtője, mint a simának. TDP-ben viszont azért akad 30-50 W difi.
RX 6700 vonalon nem sok rövid van: PowerColor Fighter és a Radeon fantázianevű Sapphire.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62523 üzenetére
A fénykép nem adta annyira jól vissza...
A led kapcsoló 3 állású, a középső állásnál van kikapcsolt állapotban. A bal a világoskék, a jobb a mélylila. Ezt a gyártó sajnos rosszul jelzi a sima 7600 oldalán, de az XT-nél már helyesen mutatja.
A kevés garis Inno3D-t láttam én is, de szintén nem vállaltam be. A kicsi Dual V2-t meg aranyárban mérik... A PowerColor RX 7600 Hellhound 223 mm hosszú, a normál Dual pedig 227 mm hosszú, még nálam is elférne. A venti és a kártya vége közötti távolság legalábbis erre enged következtetni. Ha olcsón megleled, akkor ne várj a Dual V2-re.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62504 üzenetére
Köszönöm szépen!
Lehet kék és lila közül választani, ez a lila.
Viszont kikapcsolni nem lehet. Kicsit bosszant is...
Egyelőre szokjuk egymást. És hogy miért nem RTX 4060 lett? Prózai oka van. Míg ezt több, mint 1.5 év garival megkaptam 90k-ért, addig alig van használt, garis zöld. Ha meg akad, akkor 120k alatt nem találtam eddig megfelelőt...
-
Vigneau
félisten
Méretben szerintem nagyjából most sikerült kimaxolnom a Jonsbo C6 belterét. Természetesen a saját agymenésem áldozata lettem. A VGA berakásához ki kellett venni az első ventiket. A 20 cm-es RTX 3060 Ti ugyan simán kijött, de a 22 cm-es RX 7600 már nem fért be szimplán. Max. 8-10 mm hely maradt ki.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62366 üzenetére
Másfél éve egy 200 mm-es EVGA RTX 3060 Ti ketyerészik a gépben. Szépen lefojtottam 756 mV-ra. Igaz, így nem is szalad 1710 MHz-en, csak 1545-ön. A gyári értéket szerencsére 875 mV-on tudja.
Szóval úgy voltam vele, próbálok egy újabb generációs zöldet nézni utódnak, ami közelít a teljesítményben az elődhöz, de jóval kevésbé energiaéhes. Nem ez lenne az első "egyet hátra" lépésem VGA téren.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62364 üzenetére
Láttam korábban már az említett Palit Ti-t és egy MSI Aero ITX-et is (utóbbit el is tettem kedvencnek). De egyrészt szívem szerint 100k-nál többet nem fogok adni egy RTX 4060-ért, másrészt inkább a kétventis megoldások felé húzok.
200 mm-es ligában az egyik kedvenc az MSI Ventus, a másik az ASUS Dual V2 (de boltban jelenleg 150k), a Gigabyte Windforce-ról pedig nem írtak jókat (gyenge és hangos hűtés). 210 mm-nél ott a PNY Verto, de itthon még nem láttam. 220 mm pedig a Zotac Twin Edge.
Esetleg még egy ASUS Dual vagy Dual EVO. De mindkettő 227 mm, szóval a meglévő ~230 mm miatt eléggé ki lenne centizve. Ki-berakásnál az alsó venti okozna fejtörést.
-
Vigneau
félisten
Amennyiben megvan a kívánt GPU, akkor a Techpowerup.com is sokat tud segíteni. A böngészőbe beírva pl. az RTX 4060 specs egyből az első linknek adja. Ott pedig a gyártók adatait összegezte a TPU.
Nekem is ilyen házam van, de a dupla első ventis mod után én már csak max. 230 mm-ig tudok keresgélni.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62316 üzenetére
Jól látod, csak valami guszta szerelőkeret kell majd hozzá.
-
Vigneau
félisten
válasz
hszilard666 #62204 üzenetére
Akkor csak megérte szorosabbra fogni a kapcsolatot a borda és a ventik között.
Látom, az eLoop-ok Nálad is megfordulnak.
Nekem jó időbe telt, mire sikerült összelőnöm őket. Volt, mikor olyan "búgásuk" volt, mint egy csuklós Ikarusnak két település között monoton 70 km/h-nál.
-
Vigneau
félisten
válasz
hszilard666 #62199 üzenetére
Akkor viszont nincs mese, direktben kell rögzíteni a ventiket. Már 3-5 mm távolság érezhető (3-5 °C) hőemelkedést tud okozni.
-
Vigneau
félisten
válasz
hszilard666 #62196 üzenetére
A VGA deshroud sajnos sokszor még normál házak esetében sem hozza meg a várva várt eredményt. A gyári borda és ventilátorok harmóniája az esetek többségében verhetetlen. Nekem sem volt felhőtlen az EVGA RTX 3060 Ti projektem. Az aftermarket hűtős időszak volt az igazán hatékony éra, de manapság nem igazán van alternatíva...
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62051 üzenetére
Kifejezetten tetszik a 24 PIN és a PCIE elvezetése.
Az enyém ennél rövidebb és merevebb, nem is erőltettem ezt az elvezetést. No meg arra is használom, hogy kiékelje a duál első ventiket.
A felső venti befelé, az első pedig kifelé fúj? Direkt választottad ezt az irányt? Lehet, volt már részletezve, de nekem csak most tűnt fel.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62023 üzenetére
Örülök neki, hogy bevált Neked is az SI-100. Szerintem még a sima is remekül néz ki, bár én is a feketét választottam. Külön köszönöm, hogy Pista0001 anno felhívta rá a figyelmem. Az egyik legjobb vételem volt sok-sok év után.
Én a HWiNFO64-et használom "méricskélőnek" Windows alatt. Most 670RPM-en próbálgatom a TL-E12B-t.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #62019 üzenetére
Akkor van értelme befele fordítani, ha az alatta lévő CPU venti is szívóra van állítva, valamint forog a tápventi. Akár lehet vele jó légáramot is csinálni. De ez legtöbbször a normál ATX tápok esetében működött nálam pl. a Cooler Master Elite 110 esetében.
Hidd el, a kábeleken fogsz még csiszolni. Csak rakd ki magad elé a gép képét és szép lassan jön az ihlet.
Az SI-100 hogy tetszik? Mennyin forgatod a TL-E12B-t? Nálam 800RPM körül szaladgál. Ott még szinte alig érezhető/zavaró a hangja.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61977 üzenetére
Amennyiben nem csal a szemem, csak 4db távtartó van benne, végül is ITX-re készítették fel. Viszont a helyek benne vannak, mivel teljesen megegyezik a MoBo tálca az alappal. Már csak találnom kellene párat pluszban, vagy egyszerűen megelégszem a 4db-bal, már amennyiben sikerül majd itthon is hozzáférni ehhez a verzióhoz. A normál C6 Black tegnap óta kifutott itthon az ÁK szerint.
Annyira megtetszett, hogy megbeszéltem az Asszonnyal, átköltöztetem a Kolink Satellite-jának tartalmát egy ilyen házba. A lap nem mellesleg egy csapott mATX (22.6x18.5) Gigabyte H470M H lesz. Hűtésnek pedig egy Scythe Mugen 5 áll csatasorba.
Amúgy átépíthető, csak kell hozzá megfelelő átalakító - de szerintem láttad ezt már Te is a Reddit-en. Van, aki PCI bracketből faragott tartót a táphoz. Aztán a táp csatlakozó végét kell ízlésesen kivezetni a házon kívülre.
-
Vigneau
félisten
válasz
hegegabi80 #61957 üzenetére
Nincs kizárva, de valahogy csak belepasszíroznám.
Már csak az a kérdés, mikor jelenik meg nálunk és milyen áron. Szívesen átraknám az Asszonyom Kolink Satellite-jának csapott mATX beltartalmát.
-
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged