Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
Nekem tokeletesen ment osregi VHF (!) antennaval szobabol, amit a kacatok kozott talaltam... ado kb. 17km-re legvonalban. Egyszer probakeppen elmentem az adohoz, es ott antenna se kellett kb. amig az ado lathato volt szabad szemmel (latopban levo belso DVB-T kartyaval).
Tetore vegul Three Star Digital E INGLAR 2680 kerult, kompenzalando a kabelbol/splitterbol adodo veszteseget (plane, hogy a meglevo vhf jelre is rakevertem ezt) - igy aktiv erosito nelkul jonnek az osztrak adok is (kb. 63km-re van az ado).SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
válasz #10949376 #624 üzenetére
MPEG2 tuner eleg, ha a proci/videokartya kepes kitomni a videot, pontosan. (a laptopomban nekem is csak mpeg2-t tud a dvb-t kartya hwbol, de a videokartya siman kitomi az mpeg4-es mindigtv videot)
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
-
pH03N1xM
tag
válasz #10949376 #615 üzenetére
GIGABYTE U8000 Hybrid TV cuccom van (tobbek kozott), ezzel megy, de eros gep kell hozza, es NAGYON jo antenna. Amig a TVn tokeletes a jel, ezzel neha kockasodik. A laptopomban levo avermedia minipci dvb-t kartya merfoldekkel jobb, mint ez az USBs egyebkent, szoval ha van minipci lehetoseg, akkor inkabb azt ajanlom.
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
Hasonlo antennam van (Dipol Tri Digit), de soha nem tapasztaltam ilyet. Vasvari (hegyhatsali) adora van allitva, ill. az osztrak adok nemtudom honnet jonnek, de azokkal se volt baj. Tuner: avermedia (2 tipus, egyik laptopban, masik pci-e kartyan), ill. tv (philips 37pfl5604).
-
pH03N1xM
tag
válasz dízelracer #592 üzenetére
Feltetelezem, hogy o most sem analog foldit hasznal. Ha megis, akkor az unokak vehetnek neki egy szep uj tvt (osoknek en is vettem, mer' rossz volt nezni, hogy egy 20 eves regi f*ssal szenvednek)
-
-
pH03N1xM
tag
Van info csatornajuk, kozzetehetik. A kommunikalt hiba szerintem mindneki szamara pozitivabb info, mint a suket diszno a buzaban effekt. Nekunk szerzodes szerint 99,9%-os rendelkezesre allast kell biztositani, de ugye ez eves szinten sokszor 10 perc kiesest jelenthet... Kommunikacio nalam alapelv, el is varom a szolgaltato reszerol.
-
pH03N1xM
tag
Internet temaban szolgaltato vagyok, es sajnos par honapja volt ugy, hogy hiaba volt backup, pont a backuppal egyutt ment tonkre az eles kapcsolat is. Csak 10 perc volt, de igy is valoszinuleg tobbszazezer felhasznalot erinthetett ;/ Altalaban a kommunikacio hianyat erzem a fo problemanak ilyen esetekkor, mert akkor lathato lenne, hogy ki/mi volt a kivalto ok. Egyebkent a mindigtv eleg stabil, mar a tesztuzem ota nyuzom, es ez volt az elso, nem elore bejelentett kieses.
-
pH03N1xM
tag
Lehet bennem van a hiba, de en az egesz TVs dolgot elavultnak talalom ('93 ota netezek, szoval lattam mar par dolgot), technilailag erdekel, van mindigtv extram (osoknek vettem, kb. lesz*rjak , van 2 dvb-t tuneres gepem, 1998ban meg aktivan fejlesztettem tv kartyas softwareket (mpeg1 es avi encoder), tevet talan 15 eve neztem 10 percnel tovabb, valahogy idegesit, hogy nem lehet 'beletekerni'. Anno moziba jartam sokat, sajat privat dvdimet jatszottak a helyi artmoziban (azota fidesz szekhaz), szoval maradok a sajat privat filmarchivumom mellett, hireket megtalalom neten is. Ez most off vagy on? Legyen on.
[ Szerkesztve ]
-
pH03N1xM
tag
Nekem pCben van a tunerkartyam es erositon jon a hang (az streamet kap optikan, es azt dolgozza fel), projektoron a kep hdmi-n keresztul, es tokeletes. De hallottam mar feldolgozas miatti csuszasrol, akkor olyan erosito kell hozza ami kepes ezt kezelni (Onkyomnal a/v sync az opcio neve, de mint mondtam, nincs ra szuksegem). Esetleg a hdmi 1.3on levo lip sync opcio is hatasos lehet, de akkor az osszes eszkoznek 1.3as hdmit kell tudnia legalabb.
-
pH03N1xM
tag
Szinten jo tapasztalataim vannak ezzel:
http://www.antennak.hu/index.php?kat=18&id=461Magyar adasok belterbol is siman jottek vele, ill. az osztrak hatartol ~40km-re vagyok (reszben dombok altal zavart helyen), es az osszes osztrak ado is tokeletesen jon, kulso arbocra szerelve. (sot, a servustvsek kuldtek ingyen 3d szemuveget is, a 3d adasaikhoz
-
pH03N1xM
tag
Plane nezhetetlen a kep a nagyobb fenyvaltozaskor ami gyors mozgassal parosul (villogo zoomrotator az mpeg tomorites halala . Sajnalom, hogy. a ket kereskedelmi ado ilyen tragya minosegben szolgaltat. (mondjuk en nem nezek tv-t, csak szuloknel neha rafanyalodok, de szamomra ez a digitalis szemet kritikan aluli...)
-
pH03N1xM
tag
válasz holinorby #431 üzenetére
Gondolom a digitv az dvb-s v. analog? (nem ismerem a digit, kabelen tudom h. van dvb-s naluk). Ha dvb-s, akkor az a tv-ben ugyis spec decodert/antennacsatlakozot igenyelne, szoval valszeg nem. Az analog jelre siman ra tudod rakni a dvb-t uhf antenna jelet, utana a tv kezelni fogja a digitalis reszt is. En a helyi szolgaltato kabeles analog jelere raktam ra az uhf antennam dvb-t jelet (nincs utkozes, mivel a helyi szolgaltato csak vhf tartomanyban ad) - tokeletesen mukodik, osszesen 23 digitalis adasom van (nyugati hatar mellett jonnek az osztrak adok is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Mikrotik routerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest