Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz hgabor19 #15991 üzenetére
Lehetséges a hardver hiba is, ha a frissítés nem segít. Amit kipróbálhatnál, hogy töltsd le a legfrissebb frimware-t, és teljes frissítést csinálj (bootloadert is). Utána teszteld. Esetleg egy másik tápegységet is érdemes lenne kipróbálni, mert az is okozhat problémát. Nálunk egyébként mindegyik tökéletesen működik (kopp kopp kopp). Az egyik ráadásul sosincs kikapcsolva két okból. A videokimenete egy RF modulátorra van csatlakoztatva, ami rá van kötve az antennarendszerre, így a teljes házhálózaton kint van a képe a boxnak. (A csatornaváltás rádiós infrajel továbbítással van megoldva a "távoli" helyekről.) A másik ok, hogy ebben a boxban van a kódkártya is, ez osztja meg a belső hálózaton a kikódoláshoz az adatokat a másik vevővel.
És fontos, ha közel van az adó, akkor az erősítős antenna inkább csak árt mint használ. Attól ugyanúgy bekockásodhat, szakadozhat a kép, mintha kicsi lenne a jel. Maga az antenna erősítője is túlvezérlődhet, így interferencia keletkezik, de a boxok sem szeretik a túl nagy bemeneti jeleket.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
darvinya
titán
-
andatti
senior tag
válasz hgabor19 #15544 üzenetére
Nem teljesen releváns a válaszom...
A régi 550-es, illetve a mostani Y6 Pro-val sem volt gondom LTE-n mindigtv-zni. (pl. karácsonykor volt korlátlan nethasználat, nem volt akadás, vagy csak ritkán, de ezt betudtam lefedettségi, illetve változó adatforgalmi leterheltségnek)
De
(Mivel nem korlátlan a mobilban a netem)
(ADSL T-s net) Wifivel dettó ugyan ez elő szokott fordulni amit írtál...
ki-be kapcs ált. megoldja. De én azt is észrevettem, hogy ha rádugom töltőre a telót tv-zés közben, vagy ráteszem a hangfalat, akkor dettó így viselkedik, max fél perc után leáll. Persze nem mindig, néha 90%, néha meg csak 20%-ban fordul elő...Így inkább azt mondom, hogy ez sokszor készülékfüggő probléma lehet, (hiába futnak más, 1080P-s videók gond nélkül)
Mivel a mobilnet nem stabil, /és/ eltérő lehet az appok pufferelése, hogy melyik mennyi adatot tud előre betölteni, hogy abból biztosítsa az akadálymentes/szakadásmentes folyamot...
Szóval laikusként én több hibalehetőséget látok... így nem lehet egyértelmű választ adni, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest