Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz BlacKSouL #7275 üzenetére
Az antennánál szerepel, hogy F-csatlakozás, ami a talán legpraktikusabb, könnyen szerelhető később is, szükség esetén, ha például gyertyaerősítőt akarsz beiktatni.
Értelemszerűen közvetlen megy rá a koaxiális kábel, az antenna ilyenkor tartalmazza a 240 / 75 ohm szimmetrizáló balunt is. Ezt abból is kehet tudni egyébként, amikor egy antennánál nem közlik az F-csatlakozót (mert mondjuk nincs is), de említik a 75 ohmot, ilyenkor a koax. közvetlenül beköthető, balunt tartalmaz.
A tápfeladót jól írtad, már ha ha tényleg biztos vagy benne, hogy a TV nem tudja táplálni. Itt az utóbbi nekem legalábbis mindenképpen szimpatikusabb megoldás, nem kell egy folyamatosan melegedő (energiafogyasztó - bár nem túl sok) adaptert külön alkalmazni + vezetékgubanc.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
frovery
senior tag
Előttem már jól leírták. Ezekben az antennákban benne van a balun áramköre és legtöbbször F csatlakozós.
Ilyen kell az antennához
Ha a gyertya erősítő mégiscsak kellene, akkor azt utólag is be tudod kötni. Antennánál az F csatlakozót kitekered. Ezután a gyertya erősítőt rátekered az antenna F csatlakozására, majd ezután visszatekered a koaxodon lévő F csatlakozót. Tehát semmit nem kell akkor blankolgatni csak szétteker, ráteker és ráteker.[ Szerkesztve ]
-
GIhe
tag
Azért egy jó koax kábel se árt .A régi kábel miatt lehet rossz vétel is !!!
Tri-Shield 3x árnyékolású
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest