Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bb.bocs #5716 üzenetére
De lesz, csak azt nem bántják, és azért nincs feltüntetve.
(#5714) Kernel
Ebben igazad van, erről én is meggyőződtem. Főleg mikor este Gyálról ha jól helyezem el az antenna csatlakozót a másik antennacsatlakozóhoz (az is számít, hogy hogyan megy a kábel), akkor a lepke antennával be tudom fogni a 42-es muxot, amit a Hideg-hegyről (kb. 60 km) sugároznak, főleg, hogy a főváros elektorszmogja, valamint az épületek és a hegyek is takarják. A másik három pedig simán jött, kivéve amikor pár napja este 3-szor jött a zivatarrendszer, és a 3.-nál pedig csak a B mux jött be, de az is nagyon akadozva (az A és a C egyáltalán nem jött be).
Még valami: Mi értelme van annak, hogy a 44-est átteszik egy másikra, a 60 fölöttit pedig a 44-re? Nem lett volna egyszerűbb, ha a 60 fölöttit teszik a másikra, a 44-et pedig békén hagyják?
-
Kernel
nagyúr
válasz bb.bocs #5716 üzenetére
Ami nincs ott, az nem változik, csak a változások szerepelnek a táblázatban.
A UPC kiküldött az ügyfeleknek egy szórólapot, amiben arról tájékoztat, hogy minden marad változatlan, vagyis a digitális átállás miatt ne izguljon senki (nyilván nem ezekkel a szavakkal, én csak futólag olvastam).
Épp ideje volt egyébként, mert én viszont hallottam olyat is, nem egyszer, amikor idős ügyfelet azzal vezettek félre, hogy fizessen elő a digitális csomagra, mert az analóg hamarosan megszűnik. Persze az lehetett sumák üzletkötők egyedi akciója is. Mostanra viszont úgy tűnik, elegük lett a sok érdeklődő hívásból, ezért igyekeznek tiszta vizet önteni a pohárba.
A jelenséget én is ismerem sajnos, mert engem is rendszeresen csesztettek, főleg idősebb emberek, kábeles előfizetők, akiknek a TV-jét javítottam, hogy mi lesz a digitális átállással, most akkor ki kell dobni a TV-t?
De úgy tűnik, mostanában már kezdik jobban megérteni, hogy csak a földi vételt érinti az átállás.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Spórolós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest