Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_András_
tag
válasz Murphistic #1888 üzenetére
Köszi a választ
Áhh nem a végén még elrontok vmit és akkor nem lesz tv-adás meg amúgy is a kábel a upc-é ha később jönnek és látják hogy hiányzik róla a szigetelés nem hiszem hogy ürülnek majd neki -
Kernel
nagyúr
válasz Murphistic #1888 üzenetére
Nem tudom, honnan veszik a fórumozók ezt a lecsupaszított koax. témát, de egy darab dróttal jobban jártok. Lehetőleg vastagabb fajta rézvezetékkel, lehet elemi szálas is.
A koax. kábel belső ere túl vékony, felülete kicsi, antennának nem való. Nagyfrekvenciás áramok ugyanis főleg a fémek felületén terjednek (skin-hatás). A folytatása pedig (ahol van rendes árnyékolás) már csak veszteséget okoz, az amúgy is gyenge jelből. Ezért, ha készülék közelében akarunk próbálkozni, legjobb közvetlen bedugni egy darab drótot 0,5-1 méter hosszban.
Én egyszerűen a műszerzsinórt szoktam bedugni, amikor helyszíni TV-javítás közben, bizonyos esetekben arra van szükség (gyorsteszt). Ez persze nem mindenhol működik, lakás fekvésétől függően.
Hosszabb vezeték már nem feltétlenül jobb, mert a hullámhossz is elég rövid, tehát attól nem fog jobban rezonálni, inkább rosszabbul.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest