Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
Jövőre még többen fognak váltani szerintem, mivel a sima iPhone kijelzője is már LTPO lesz, a 60 Hz képfrissítés miatt sokat szoktak panaszkodni, legalábbis fórumokon.
Azt látom én is a változtatásokkal inkább az Androidról váltóknak kedveznek, én mint régi iPhone-os meg fogom a fejem mit műveltek iOS 18-ban elvett funkciók és rossz változások, felesleges extra mozdulatok, persze hiába írom a hibákat az Apple-nek, tudják úgyis maradok, mert mire is váltanék, az új vevőjük pedig úgysem tudja mi volt jobb 18 előtt. Amiről nem tud, az nem fáj. De már 16-tal elkezdték amúgy, a háttérkép kezelést akkor “újították” és azóta vannak több éves bugok javítatlanul.
14-ben App Library jó mindegy nem muszáj használni. Viszont 18-ban fotók, vezérlőközpont, beállítások menü, de még a számológép is el lett barmolva, ezek már a rendszer alapvető részei és bosszantó. Viszont új usernek ez fel sem tűnik, mert örül már itt is bárhova pakolhat ikonokat és kapcsolókat mint Androidon.
Nagy különbség, hogy valaki iOS-en soha nem volt dolgot hiányol, és más dolog egy régi iOS user fogja a fejét egy frissítés elvesz hosszú éveken át megszokott dolgokat. -
joey04
titán
Pedig a sok opció, kapcsoló, stb szir-szar bonyolítás amiket évről évre pakolnak bele, pont az egyszerűséget kezdi kiölni a rendszerből. Az jó, hogy te elégedett vagy, de rengeteg droidról váltónak az a baja, hogy továbbra is sok opció hiányzik, ami meg benne van, az nem olyan részletes mint droidon. Így aztán lassan eljutunk majd oda, hogy aki vált, annak sem jó, a régi szifonosok meg pont az egyszerűséget, korlátoltságot szerették, és így nekik sem jó. És sajnos a rendszeren is látszik, hogy egyre több a bug, ahogy bonyolódik a rendszer. Egy kapcsoló itt, egy opció ott, aztán szépen összeakadnak a nagy szabadságban és jönnek a bugok.
-
„Szerintem az Apple pont az egyszerűségével vonzza a felhasználókat. Nagyon sokan nem vágynak annyi beállítási lehetőségre, csak hogy gyorsan működjön stabilan a telefon.”
Ezzel én is pont ugyanígy vagyok. Az utolsó robotos telefonomat már nem is módosítottam, úgy használtam, ahogy kivettem a dobozból. Előtte szana-szét moddoltam a telefonokat, de egyszerűen megváltoztam, már nem igénylem ezt, viszont az pont jó, amit az Apple kínál. Ami másoknak hátrány (egyszerű, könnyen kezelhető, nincs túl sok beállítási lehetőség, zárt rendszer), az számomra éppen előny.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiheverte a Covidot a mobilpiac: ötödik alkalommal nőttek a leszállítások.
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok