Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Igazából nem tudom mi a fenéről beszéltek, rohadt könnyen megállok hátsó féket használva, de lehet velem van a baj.
Biciklin ugyan ez.(#70742) BlackPriest
Ilyen "értelmes" hozzászólást se láttam még, lehet jobb lett volna ha magadban tartod a dolgot.
De ne félj, semmi pénzért se mennék a te útvonaladon
-
Alcsi69
senior tag
Srácok most nézem hogy ez az SR50 nem igazán olyan mint a többi, ez a World Wide Winner kiadás. Csodálkoztam hogy olvastam manualokat azt ott az volt írva hogy elöl hátul tárcsafék, én meg nézem az én motorom: semmilyen tárcsaféket nem látok hátul. Aztán az a légszűrő cucc sincs ott ahol elvileg kellene lennie.

Egyébként az első teleszkóp szimeringek cseréje mennyire bonyolult? Kissé ereszt most a jobb első.
Jah meg ez a fékfolyadék tartály is egy érdekes dolog: ugye nekem csak első fék ami tárcsa, megnéztem a tartályt, de semmit nem látok benne, pedig rázogattam a motort meg minden. Lehetséges hogy semmiféle folyadék nincs benne?
Nem mintha nagyon használnám az első féket 
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok megint!
Végül egy Aprilia SR 50-t vettem így első motornak. Leellenőriztünk rajta mindent ami a fenti leírásban van, kipróbáltuk és még alkudni is sikerült belőle.

Én is próbálgattam vele menni miután hazaértünk, eléggé tetszik. Tényleg teljesen jó lesz ahhoz hogy érezzem az egész dolgot stb.
Egy kérdés ami most jött elő: Lehetséges hogy a nem túl jó állapotban levő első gumi miatt ráz a kormány ha elengedem, vagy más hiba lehet? Nem vészes a dolog egyébként, de mégis.
-
-
Alcsi69
senior tag
válasz
akos727
üzenetére
Hát igazából kicsit gurultam már vele, meg próbálgattam/nézegettem is a súlyát, szerintem nem lenne problémám megtartni. Hasznos az a lábedzés

Mondom igazából nekem egy robogó is jó lenne első motornak (főleg, hogy ahogy látom olcsóbbak a normálisabb váltósoknál), csak ahhoz kellene ilyen 50-es hogy az egészet érezzem, hogy tetszene e nekem vagy nem, mert ha igen, mindenképp megcisnálnám azt a B125-ös jogsit.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
akos727
üzenetére
Igen, gondoltam, hogy egy 125-ös nem lenne olyan erős, de pl apa mindig mondja hogy próbáljam ki az ő chopperét, de az ha jól tudom 600-as. Persze nem feltétlenül lenne az is olyan erős, viszont mégiscsak nagyobb, és nem szívesen zúznám össze a motorját, hiszen nem régen vette.

Hát igazából nekem még a robogók is tetszenek, viszont szerintem inkább váltós kellene, hiszen az is fontos az egész "megtanulásához" úgymond, hogy a váltást is vágjam a motorokon.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Soha életemben nem motoroztam még, (igaz "csak" 20 éves vagyok) viszont nagyon sokszor gondoltam rá, hogy lehet hogy tetszene nekem.
Amikor megláttam ezt a B125-ös jogosítványt, eléggé felcsillant a szemem, mert tényleg egy elég kedvező ajánlat, viszont itt van az a probléma, hogy mi van ha nem tetszik az egész. Ezért végül arra jutottam, hogy valószínűleg egy 50-es motort kellene vennem, hiszen azt vezethetem is, és nem is olyan erős hogy lerepüljek róla az első másodpercben.
Szerintetek is így kellene cselekednem? Ha szerintetek jó ötlet ez, tudnátok mondani valami viszonylag olcsóbb, de mégis normális 50-es motort, ami esetleg arra késztet hogy folytassam tovább a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biciklin ugyan ez.

Nem mintha nagyon használnám az első féket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nyogo83
sityupityu