Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz mumtaz #91212 üzenetére

A szar se lenne büdös, ha nem lenne szar, sőt akár finom is lehetne. Csak hát ugye szegény szarként meglehetősen büdös, szóval jobb, ha addig rakod a ganajt, amíg árnyék van. :)
    Én amúgy Verhovinás voltam. Két sebességes, kormányváltós. A vicc, hogy felülve olyan érzés volt, mintha komoly motoron ülnék.
    Talán a tank felülnézete miatt vagy csak, mert kiskölyök voltam. Bárhová elvitt, csak egy alapszabály volt: „Az Isten szerelmére! LE NE ÁLLÍTSD!” :DDD
    A beindítással voltak ugyanis gondok. Ha már ment, onnan jó volt. Két napig szereltük, utána beindult.
    Addig ment, amíg volt a tankban benzin. Mai fejjel talán a tank belseje rohadhatott már és újra és újra eldugult miatta a karbi, amikor kijártuk a benzint, de soha nem volt még annyink se még összedobva se, hogy tele tankoljuk.
    Haver nagyszüleinek garázsában állt egy Jawa CZ. Hónapokig szereltük. Szétszedtük, tisztítottuk, összeraktuk. Hurva anyját, egyszer sem indult be. Egy-két ütemet talán nagy ritkán. Pedig hogy rá voltunk kattanva, hogy be fog indulni és majd megkergetjük. Lehettünk vagy, nem is tudom, talán 15. :)

• Zoli bácsi

őstag

válasz mumtaz #91212 üzenetére

Hát igen, neked volt Babettád, nekem csak az ismeretségi körben. Szerencsés kamaszként én Simsont kaptam, anyám kis falusi ÁFÉSZ üzlet vezetője volt, kapcsolatokkal..... Szóval hozzáfért Simsonhoz. Akinek nem volt ismeretsége, nem akart várni, vagy nem volt zsé, annak be kellett érni Babettával, Rigával, Verhovinával, Romettel.....Ja és Jawa Mustang, de ebből nem sok volt, inkább idősebbek vették, ahogy a Babettát is.
    A kiskamasz álom csúcsa a Simson volt, megbízhatóságban űrtechnika volt az előbb felsorolt gépekhez képest. Meg vitte gyári állapotban a 60 km/h sebességet, kis piszkával 70-75-öt. Persze hogy versenyeztünk, kié megy többet...... :B Tátott szájjal néztük az akkor felnőttnek látott 17-20 éveseket, akik nyargaltak az érces hangú "Peregyesekkel". Peregyes volt a nagyobb kamasz álom. (Mz TS 250/1, már szögletes hengerfejjel, és 5 sebességgel). Hogy változik a világ, a 21 lovas 250-es MZ-vel király volt akkor az ember. Nem nagyon előzték meg országúton (110-120 km/h sebességet tartósan tartotta, igaz nem volt messze a vége, meg 6 (+ :U ) litert itt bevágta), sok autó nem is nagyon lett volna képes. ;] Mostanra 21 lóerővel két keréken guruló országúti akadálynak érzem magam....... :U

Új hozzászólás Aktív témák