- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
FeniX- #90014 üzenetére
Megvan a hiba végre! A vezérműláncot nem a T azaz timing maker jelöléshez állítottam hanem egy másikhoz, elkerülte a figyelmemet ez az apróság és 1 láncszemmel arrébb volt így a vezérlés. Most már elmúlt a hiba, nem jelentkezik a probléma és a végsebessége is 75 óra szerint 80-as fúvókával veszett jól gyorsul. Happy vagyok!
-
Norby86
őstag
válasz
FeniX- #90014 üzenetére
Azt már ki igen. Szétkaptam, fúvókát cseréltem 80-ra, eddig olyan 76 volt benne, semmi javulást nem értem el vele hozzáteszem. Plusz a levegő állító tüből is újat vettem, mert nemvolt rajta o gyürü, úgyhogy az is kizárva, falsot sem szív, a karbi amúgy vadi új, még 100 km sincs benne. Telefonon hívtam egy szerelőt szerinte a kuplung vagy a gyújtás olvalon lesz valami gond. De szerintem a kuplung lehet arra tippelek mert rángat folyamatosan és nem gyorsul ki. Hirtelen jelentkezett ez a hiba, még egy hónapja azzal büszkélkedtem havernak hogy 70-el megy (akkor csak a hengerfej tömítés volt rossz mert csöpögött az olaj, azt cseréltem aztán és most az tökéletesen jó). Most meg ugye alig megy 50-et és a rángatás mellett azt is észrevettem hogy nem vált fel, tehát ha nyélgázon megyek is egy adott fordulaton megreked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest