-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nod1
csendes tag
Hello
karbi lesz valószínű.
Azt nem értem, hogy elvitted egy szervizbe a robogót, hogy javítsák meg. Aztán mondtad nekik, hogy nem lett jó, és csináljanak vele valamit?
Vagy mivel gyorsan kellett másnap, így belenyúltál, utána meg már nem akartad?
Én azt mondom, hogy a szerelő, ha már fizetsz érte, akkor addig csinálja amíg nem jó. Főleg, hogy egy csomó pénzt otthagytál rá.
Egyébként nem is értem ezt a 60 ccm-it sem. 70-es hengert szoktak feltenni, és ahhoz sokan dícsérik a Motoforce Racing 4t karbit, akik swappoltak állítólag ezzel lesz tartós, és nem kell állítgatni sokat.
Az a baj, hogy ez megint kb. 30k
De ha valaki elindul a tuning rögös útján.
-
Rivaul
addikt
Ha hidegben jobban, melegben roszabbul megy akkor a karburálás lesz a hiba. A hideg levegő dúsabb. Le is ezért dadog. Csavarj a levegőn egy negyedet ki és nézd meg akkor milyen. Ha javul de nem az igazi, akkor még egyet. De hagyj neki mindig egy kis időt két csavarás között hogy magára találjon. Én ilyenkor egy üres úton szoktam oda-vissza cirkálni egy kis csavarhúzóval a zsebemben.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
RJ45
tag
Ha hideg levegőt szív, amikor az felmelegszik annak logikusan bent megnő a térfogata, szóval hidegben szegényebb a keverék valamivel. Ha ez segít rajta, akkor szerintem nem kizárt, hogy csak karbi. Levegőszűrő szivacs amúgy nem retkes, nézted?
Azt mondom szedd ki inkább a csába a légszűrőházból egy minimális, rövid körre azt a szivacsot és próbáld ki nélküle, ha sokkal jobb akkor tuti cserés. Szerintem. De én nem értek amúgy hozzá, csak pár dolog az évek során ragadt rám a koszon kívül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék