-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz huszi.gyb #56256 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem így van. Leginkább azért sem, mert többször mentem úgy autót venni, hogy a papír nálam volt, rá is van írva, a biztosító már kockázatban van, tehát az én nevemre, és a megfelelő autóra van érvényes biztosítás. Sőt, mondok jobbat, egy éve vettem a mostani autómat, megírtuk a papírt, eljöttünk, majd egy parkolóban a párom bepötyögte az adatokat, visszajött a mail, és onnantól él a biztosítás. Ennyi.
Ha elmész Sopronból Nyíregyházára autót/motort venni, szerinted életszerű, hogy bemész előző nap a biztosítóhoz, kifizeted a kinézett járműre a biztit, majd elmész, megnézed, és mégse veszed meg? És hétvégén mit csinálsz? Csengeted a mabisz díjat, vagy eladod mindened, ha egy Bugatti Veyron félez előtted? Vagy mégis hogy? Miért ne lenne tökéletes a netrisk visszaigazolás, ha a netrisk a biztosítóval élő szerződése alapján teljeskörűen eljárhat a biztosító nevében? Az alkusszal kötött megbízás pontosan olyan, mint ha a biztosítóval kötötted volna, él attól a perctől, amit ráírtál kezdési dátumnak. Sok éve így csinálom, akkor még az elején lett tisztázva, hogy ez így tökéletes, szabályos, azért van kitalálva, hogy megvételkor lehessen biztosításod, akár éjjel, akár hétvégén is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...