Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
DigitXT #38427 üzenetére
Persze, ebben egyetértek. Ha mindegyik van, az a legbiztosabb.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy nem tudsz irányítani. (Nem tudom hány vasat törtél, nekem ez a 2 volt, mindegyiket úgy éltem meg, mintha egy lassított felvétel lett volna). A Golf vs Simson esetnél az volt bennem, hogy könyékre essek, akkor nem lesz bajom. Kinéztem az ívet, hogy melyikkel járok legjobban (gyorsan kellett döntenem, hogy éles forduló kavicson, vagy nagy ívben megyek, és akkor máshol kell kavicson éleset fordulnom). Utóbbi jobb ötletnek tűnt. Szerencsém volt, a Golf arrébb ment, és ha a szűk ívet választom, akkor frontálisan csatt... Így kb oldalról kapott el. Esés pillanatában bennem volt, hogy könyék, és onnan forduljak. Tökéletes lett, csak a rövid gatya, szandál, és kesztyű hiánya miatt lett pár bőr sérülésem...Quados esésnél ugyanez... Amikor éreztem, hogy már vége, ebből esés lesz, tudtam, hogy hogy kell érkeznem, és próbáltam átfordulni az oldalamon lendületből. Az inkább félbukfenc lett (tekintve, hogy 60-80km/h közt vágtam oldalra, majd tetőre a gépet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest