Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz canniball #43686 üzenetére
A magyar nyelv gyönyörei
Amúgy ez alapján:
"Motorkerékpár: a külön jogszabályban L3e járműkategóriába sorolt kétkerekű oldalkocsi nélküli, L4e járműkategóriába sorolt oldalkocsival rendelkező jármű, továbbá a motoros tricikli. "
úgy gondolom, hogy a huszi.gyb által citált példa nem feltétlenül igaz. Mindegy, úgyis az az igazság amit a rendőrök gondolnak
@longwild: ez egy erősen passz kérdés nálam, Satelis 6-7 centit mozoghatott alap helyzetben, ha féket húzom akkor talán kicsit többet is. Érzésre legalábbis. Aztán lehet sokkal kevesebb volt
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz horvathkrisz #43705 üzenetére
Amelyik szimpatikus. Mindegyiknek megvan a maga hátránya: a Vartával kicsit foglalkozni kell (savszintet figyelni), a másik meg zárt (tehát nem korrigálhatsz).
Szobahőmérséklet valóban a legoptimálisabb.
Más kérdés hogy szerintem furcsa, hogy zselés létére ekkora indítóáramot tud. Vagy nem is zselés Vagy ennyit fejlődött a technológia és lemaradtam.
@DigitXT: kifejezetten körforgalmat mondtak. De a Szeged is rémlik, nem lehet hogy korábban volt már ilyen ott?
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz horvathkrisz #43733 üzenetére
Alapvetően bármilyen alu-kompatibilis folyadék jó. De ebből is van motoros (marketing erős ugye ). Nekem is ilyen van benne. Előrekevert, hozzá se kell nyúlni.
-
kcsa
veterán
válasz enginev3.0 #43769 üzenetére
A Keeway pár éve nem volt éppen a megbízhatóság példaképe. De - és ezzel szembemegyek az általános vélekedéssel - ha a vásárlás alapvető szabályait betartod (lásd 1. hsz.), és kifogsz egy jó állapotút, könnyen lehet hogy elégedett leszel vele.
Szabály ugye, hogy az elégedetlen tulaj a leghangosabb, aki elégedett az csendben ül a helyén. Valószínűleg van X+1 elégedett robogós, csak azokkal nincs tele az internet.
Legrosszabb esetben az fog történni, hogy bebizonyosodik hogy sz.r, és megtanulod hogy nem kizárólag külcsín alapján veszünk járművet
-
kcsa
veterán
válasz Bogyó bá' #43771 üzenetére
Nem mondom hogy nem értek egyet, de egyszer mindenkinek szívnia kell hogy megtanulja a szabályokat
Egyik haverom faterja vett pár éve egy vadi új, 250-es Keeway soft-choppert vagy hogy nevezzem ezt a kategóriát Lényegében komplett váltó, világítás meg jópár apróság lett garanciában cserélve, tán épp hogy a váz nem. Mondjuk azóta úgy-ahogy jó, évente párszor gurulgatnak vele. 50+ korban nem hiszem hogy szétgyilkolná karbantartás nélkül, nincs is sokat használva, ennek fényében én sem vennék ilyet.
De ha egyszer kolléga a szépre van ráizgulva
Van más ilyen szépség-mániás ismerősöm is. Na ő franciaautó mániákus, mert SZÉÉÉP, cserébe szervizszámlák vastagok, ez egy ilyen sport
Az én keresztem anno a Leonardo volt. Kettőm is volt belőle. Köszönöm többet nem kérek.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz horvathkrisz #43826 üzenetére
De magyar. Ahogy nézem nem az. Mindegy, megoldja.
-
kcsa
veterán
válasz DigitXT #43830 üzenetére
Abszolút, néhány kérdés (kérdőjel nélkül is annak számít? ) valódi értelmén én is elgondolkoztam. A tippek jók, de egyszerűbb lett volna kérdezés helyett aláfeküdni, és megnézni hol folyik. Ha vízpumpa, akkor csere / szétszedés / tömítés, ha cső akkor csere, ha hűtő akkor javítás vagy csere. Hirtelen több ötletem nincs
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #44001 üzenetére
Megint átfordult az óra. Mi itt a meglepő?
-
-
kcsa
veterán
Az ár és a minőség sajnos általában egyenes arányban áll. A Caberg féle szériát használom lassan 10 éve, már a harmadikat fogom nyúzni idén ahogy jön a normális idő Nem recseg, nem zörög a plexi menet közben, kultúráltan fekszik fel a fejre...
...de ne szerény javaslatom szerint előre ne döntsétek el hogy melyik sisakot akarjátok. A Duke kicsit kerekebb fejre való, tehát ha más formájú feje van, simán lehet hogy lötyögni fog a feje búbján. Próbálni, és csak próba után megvásárolni.
moto.hu-t ajánlom ilyen esetre, többféle gyártót tartanak, reális áron.
-
kcsa
veterán
Ajánlani nem tudok, menjetek oda, segíteni fognak felpróbálgatni
NOX-ot nem ismerem, vagy itt, vagy a motoros topikban vett zártat, talán érdemes megkérdezni, de sok tapasztalata úgysincs még ennyi idő után A SHOX féle JET sisakokat viszont ismerem, az is kb. ennyibe kerül, de elég ergya.
Justissimo fejformám miatt nem jött rám. Pedig nekem is tetszett.
-
kcsa
veterán
válasz DigitXT #44138 üzenetére
Egy dolgot szögezzünk le: utas szállításához nem kell háttámla
Viszont ismerve a Givi platnik méreteit és anyagát, én annak nem támasztanám az utast, hiába van belőle háttámlás verzió.
Ha teljesen őszinte akarok lenni, azt mondanám, hogy hagyd a csudába (bocs husz.gyb ).
-
kcsa
veterán
De - ahogy már javasoltam - ne fixáljatok le márkát, egészen egyszerűen kizárt, hogy a vállalható árkategóriátokban az adott gyártó típusai biztosan jók legyenek Olyan helyre menjetek ahol többféle gyártó termékei vannak. Uff, szólottam
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #44207 üzenetére
És még az se teljesen hibátlan, ahogy ez reálisan nézve lehetetlen is - nincs két egyforma fejtartás, nincs két egyforma motor (üléshelyzet, szélvédelem, a plexi által eldobott levegő mozgása).
-
kcsa
veterán
válasz wolfnet #44235 üzenetére
Tavaly már volt próbálkozás valami topik-találkozó összeszervezésére, de nem jött össze
Idén is érdemes lehetne, de csak úgy tudok vállalni bármit is, ha legalább két héttel előtte szóltok. A gyerekek hátrányai, hogy állandóan program van
-
kcsa
veterán
válasz huszi.gyb #44248 üzenetére
@brogyi: nem kell rábeszélni engem, csak két kikötésem van: jóval előre tudjak róla, és fizetés környékén menjünk
@huszi.gyb: inkább nyár legyen, mint tavasz. Ha június, az is jó, csak éjszaka 15 fok alá ne nagyon hűljön, ha már sátorozás van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)