Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Portforwardot kell keresni, Applictions & Gaming, ha jól emlékszem gyári fw esetén.
(#2312) horusz-: nekem is német nyelvű fw volt rajta gyárilag (4 percnél tovább nem is használtam), tegyél rá a linklet honlapról egy angol nyelvűt. A beállítások ugyanott vannak, mint az angol verzióban.
(#2314) floppy131: feltétlenül kell a díszítősor?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
Gyári fw esetén az Application & Gamingben, ha jól emlékszem. Persze, hogy van IP címe a routernek, alapértelmezett cím: 192.168.1.1, segíthet ez az oldal. Ha tudod a játék által használt portokat, akkor egyszerűen beállítod, hogy pl. a 100-as portot both, azaz minden protokol esetén küldje el a 192.168.1.2 IP című belső hálós gépre.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Aly3n
csendes tag
Én is két hete izzítottam be a WRt54GL-t és engem sem enged be egyik változattal sem.
Ha a felhasználói nevet szabadon hagyom, akkor írhatok bármit jelszónak és ersze naphosszat nyomhatom az ok-ot nem történik semmi. Próbáltam én is különböző variációkkal, de nem enged be. A leírást én is néztem, de azzal amit ott írtak nem működik.Amúgy a hálót sikerült összehozni. Mindent hagytunk automatán és működött, egyedül a sima wifi antennával volt gond. Rossz volt a konfigja
Most a szomszédom is szertne csatlakozni 3.-nak, de sajnos kívül esik a hatótávból. Szerintetek milyen lehetőségekkel lehetne ezt áthidalni? ehet valahogy a jelet fejjeb tolni, vagy egyszerűbb ha még egy rootert veszünk? De ha jól értettem, ahhoz hekkelnem kellene a cuccost, mivel így simán nem kommunikálna a két rooter. Vagy esetleg a jelenlegi extrém átalakítása, de ez milyen módon? Esetleg nagyobb jelerősség, vagy/és antenna csere?
Szerintetek hogyan lehetne ezt megvalósítani?Köszönöm a helpet!!
-
h_143570
addikt
Lehet, hogy mar megkerdeztuk es valaszoltal ra de milyen FW van rajta?
Bocsi latom mar, hogy gyari fw ez esetben probald meg a gyari cd-vel. Ha azzal mukodik akkor jo. Ha nem akkor valoszinuleg aki eredetileg beallitotta megvaltoztatta a jelszot ez esetben szed kibelole vagy reseteld a routert.A portforwald szerint a 6112 -es portot hasznalja a starcraft
[ Szerkesztve ]
-
Aly3n
csendes tag
Nézd meg itt ------->http://www.youtube.com/watch?v=PwnhggrwfYg
Ebből a videóból lehet hogy találsz valami számodra értékes részt, csak nézd figyelmesen.
Van belőle azthiszem még egy is. Amúgy ne azzal törődj hogy mit csinál, hanem arra figyelj hogy hogyan éri el a rootert...
Amúgy a vidiben emliti a felhasználónevet és a jelszót is, ami nem más mint: felhasználónév: root, a jelszó pedig: admin.
De ha ezt a a cd-s telepítő folyamán megváltoztatod akkor az leszaz amit oda beírtál. -
-
hzcs
senior tag
minimum wpa, wepet hamar ki lehet szedni a forgalom alapján. Hatótáv: ez ugye függ, hogy a figyelőhely és a router között mik vannak. Beltérben kb 30 méter a táv, de ha pl ablak mellett van a router, akkor kifelé lehet 100-150 méter is.
router reset: röviden nyomva: újraindul a masina
hosszan nyomva: factory default, vagyis ahogy kihoztad boltból[ Szerkesztve ]
-
h_143570
addikt
A status oldalon latszik az aktulis WAN MAC ez alapjan tortenik az azonositas. A linkelt oldalon kell atalitani enabledre, majd megnyomni az oldalon talalhato egyetlen gombot. A router feluletre arrol a geprol kell belepni amelyikrol a router nelkul direktbe radugva mukodik.
A masik megoldas, hogy a chelloval at kell irattatni a regisztralt MAC cimet a Status oldalon talalhato WAN MAC cimre. Ezt meg lehet tenni telefonon es az internete keresztul is.
-
rii
nagyúr
linksys wouter-nem nem lehet az SSID -hez jelszót is adni?
csak a MAC Filterekkel lehet játsznai?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest