Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
siemensfun
tag
Köszönöm szépen . Csak egyet nem értek "beallitasz neki egy IP cimet - honnan kapja a netet (Tcomos router beallitasaitol fugg milyet, pl.: 192.168.1.10)"
linksys cime lesz a 192.168.10.1
Hol és milyen ip állitok be a nethez? A modem ip cimét irja be ami most 192.168.1.254? Meg atomatoban hol adom meg ezt az ipt?
Bocsi hogy ennyit kérdezek csak most nem tudom beállitani csak késöbb és addigra szeretném az egészet tisztázni. -
törölt tag
Hát én nem tom., de én ezt:
először telepítőlemezen,aztán reset,majd webes felület. SSD okés.a laptomon sztem okés a wifi,mert...
úgy értelmeztem, hogy van, és látja is az SSiD-t! Csak talán ki maradt egy "i" betű. Vagy nem?
Amúgy meg SSiD-t hiába is próbál állítani a laptopon... -
joey7
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest