Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Csontikka
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Szia,
valami lábakat kellett összeérinteni és utána tftp-vel fel lehetett tolni a firmware-t, de már nagyon nem emlékszem pontosan (1x csináltam csak), de erről a linkről el lehet indulni.
( valami ilyesmi a lényeg:
Összekötöd a flash memória címző lábait, tehát más byte-okat küld ki mint amit a proci eredetileg kért. Emiatt nem lesz jó a checksum, és emiatt beindul a failsafe mode.
Ha meg már failsafe mode-ban vagy, elveheted a csavarhúzót, ezáltal rendbejön a címzés, és nyugodtan töltheted fel az új firmware-t. )sok sikert, és csak óvatosan!
Üdv,
Csontikka -
veze
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
hát ez érdekes... a router firewall kikapcs.. és akkor müködik. Nálad igy most jo, de azért ez nem természetes.. nekem pl be van kapcsolva mégis OK.
probaltad már hogy visszakapcsolod és kkor megint müködik e vagy sem?
nem azért mintha a router "firewall" valami óriási durranas lenne, de azért kiegészitésnek a többi mellé jol jön.
alternatív fw: én nem használtam a gyárit sosem, mielött megvettem a routert már elég sokat olvastam itt, és abbol az jött le, hogy nekem az jobb lesz ha lecserélem.
ddwrt van(volt) de tomatot használva is több konfigurálási lehetöség van mint gyári fw-vel -
veze
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
probaltad már ugy is hogy semmit nem irsz IP cimnek átjáronak dns-nek ,hanem a router oszt neked egyet.. akkor müködik a neted a gépen?
ha ugy igen, akkor valamit esetleg elírtál, ellenörizd ujra. Nálam (kábel net) ugyanezen adatok (átjáro dns stb) beirásával müködik GL van nekem is, ha pontosan beirom. ha direktbe dugom a gépbe a netet akkor meg ki kell törölnöm, csak ugy megy
ha van tüzfalad, engedélyezve van e a kapcsolat? ha kikapcsolod a tüzfalad akkor működik e? belsö hálózatod ( ha van) müködik e? (hálókártya jo e)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ezt nem értem, kidobom a fenébe ezt a routert.