- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Látom körbenéztél te is pár helyen...
Ha elküldöd, azt megköszönöm, végülis egy próbát megér. (amíg van ötletem/ötlete másnak, addig nem szívesen dobom ki) Bele csak annyit piszkáltam, hogy a JTAG-nak beforrasztottam egy tűsort - mivel csak a helye volt meg. Tegnap már idehoztam a csavarhúzót is, de még tűrtőztettem magam.
A kábel egyébként nekem is olyan 15 cm körül lehet. (régi IDE kábel kicsit megnyesve)
Csinálok egy mentést, megnézzük, mi van benne. Ámbátor lenne egy érdekes kérdésem: ha valóban 2 MB-os a flash, ahogy mondtad (meg ahogy máshol is írják, és ahogy azt a repait kit progija is írja minden egyes alkalommal) akkor hogy mehet fel rá 2,8, sőt 3,2 MB-os kernel? Csak mert tftp-n keresztül tegnap feltoltam rá egyet, mindennemű hibaüzenet nélkül...(persze azzal sem voltam kint a vízből, úgyhogy töröltem is)
Keresgéltem még mellé, és láttam a Tomato nevű fw-t több helyen is. Van róla egy cikk, ami nagyon tetszik, grafikus kijelzés, csomó újítás, stb. Annak nincs véletlen egy micro verziója? Kipróbálnám. (persze ha már megy az alapgép)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Next level racing gt liter szimulátor állvány
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest