- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Igazából az ADSL technológia miatt van az, hogy ha max sebességgel töltesz fel, akkor leesik a letöltés sebessége sajnos. Nálunk 4 gép van a routeren, ezért napközben gépenként 12kbyte feltöltésre korlátozom az utorrentet (illetve próbálom betartatni a többiekkel, hogy ennél gyorsabban ne töltsenek fel), ez pont a negyede a 48kbyte-os feltöltésemnek. Éjjelre persze ütemezővel feltolom a maxra.
Én Thibor féle firmware-t használok, abban a QoS részben be lehet állítani az upstream bandwitht-et, bár én még sosem probáltam, de szerintem ha beállítod mondjuk a feltöltésed 90%-ára akkor már nem fogja lelassítani a letöltést... Ennyit tudok javasolni, vagy azt, hogy kézileg korlátozd a gép(ek)en a feltöltést.
szerk.: én úgy vettem észre, hogy a letöltést magától szükségszerűen elosztja a router, azzal sosem foglalkoztam, szerintem nem is kell, csak a feltöltéseket kell kicsit visszavenni, és jó lesz...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
quby
őstag
nálam a hasonló problémát megoldodtta hogy az admin/managemant-ben a IP Filter Settings (adjust these for P2P)-nél a max portokat feltettem 4096-ra -és mindkét timeoutot 500-ra! Nálam szakadozott is a net bizonyos gépeken de igy már vagy 1 hónapja teljesen gond nélkül megy 6 géppel meg 1 notival.Lehet hogy nem jól tom de sztem a QoSben nem a fel/le töltések arányát állítod hanem az alkalmazások prioritását.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest