Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz And #10676 üzenetére

Akkor ezt tudja a micro is, köszi a választ.
    És akkor mely funkciók kellenek ehhez ? Az biztos, hogy azt jelenti, hogy kliensként tudjam használni, de más nem kell hozzá ? Régen csináltam már a beállítást (és nincs most itt a papirom), pl. nem kell Bridge is hozzá ?

"Routolási sebességben sem hinném, hogy jelentősen alulmaradna az újabb WRT54GL/GS típusokkal szemben."
    Én pont erre gondoltam a kérdésemben.
    Akkor azt mondod, ebből a szempontból nem lehet gond ?
    Igaz, hogy gyors netet "osztana meg", de igazából belegondolva ha a 6-7Mbit-et átviszi probléma nélkül, akkor már ok (HTTP). Torrent ritkán lesz.

Ami még lényeges lehet, az a Wifi sebessége, de gondolom hogy a 6-7Mbit-el nem lesz gond, ott ahol a WL-500gP v1 13-14Mbit-et vitt.

Abból hogy már régi a router (és ha mondjuk feltételezem, hogy sokat ment), származhat probléma ? Egy régi BEFW11 (ha jól rémlik a név, ez a még csak B-s verzió) routert szedtünk már szét, annak elektronikailag korrektnek tűnt a belvilága, de a Linksys-ekkel (főleg a régiekkel) kevés probléma szokott lenni.

Azt tudom, hogy a flash méretétől függ, hogy melyik verzió megy föl. A processzortól úgy tudtam főleg csak az függ, hogy felmegy-e egyáltalán bármelyik DD-WRT.

"v5.0-tól felfelé az összes WRT54G-verzió feleakkora ramot és flash-t tartalmaz, mint a korábbiak."
    Utánanéztem én ám a témának, úgyhogy nagyjából tudom mi a helyzet. Amíg írtam az összes WRT54 eladónak, megnéztem amit árulnak mit is tud ebből a szempontból, a Wikipédia: [link] és a DD-WRT router database alapján.
    Egyébként elég gyakori is az 5.0-s verzió, meg a WRT54GC az aprón. Vagy lehet az 5.0-nál régebbieket, és a GL-eket gyorsan el tudják adni.
    De azt viszont nem értem, hogy a 3rd-party fw-t nem támogatókat is miért árulják majdnem ugyanannyiért...

Új hozzászólás Aktív témák