Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

a hétvége lassan telt. komolyan mondom mióta nem kell suliba járni, azóta mindennap olyan lassan telik. persze ez csak jó, mert amúgy is ez lesz most a leghosszabb nyarunk. :)
    szerintem pedig pont fordítva kéne lennie. amikor suliban vagyunk az hosszú, otthon meg rövid. hát nekem pont fordítva van. de tök jó :)

pénteken voltunk az usziban, tesómmal és a barátnőjével. meg mi ketten. :)
    tegnap is elmentünk Gabikával ketten, aztán este lenéztünk a körösre de nem partyzni, csak úgy szétnézni. végülis nem volt semmi extra, de nem vágyom még oda.
    lehet, hogy majd ha túl leszünk a szóbelin is(ami egy hónap múlva kezdődik) akkor majd jobban leeresztek.

ja a hétvégén bővítettük az akvárium élővilágát. :) vettünk új növénykét, meg új halakat. neonokat. :) eddig ezek nem váltak be nálunk, nem tudom miért, de soha nem élték még túl. :( pedig hát a többivel nincs baj. de nem baj, még egy próbát megér, aztán ha most is kidöglenek, akkor nem veszünk többet neont.

egyébként ezúton közlöm, hogy 2 tengerimalacnak vennék ketrecet... :) bármelyik kedves blog olvasómnak akad éppen egy eladó, mindenképpen fogadom a privát üzenetét. :)

Aktív témák