Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
" 100 hívásig terjed a hívás infója?" Pontosan ez az én legnagyobb problémám az iOS-szel.
Ez a 100 darab, kb. két nap, aki hétfőn délelőtt hívott, sokszor szerdán délután már nem tudom megnézni, hogy visszahívtam-e...
-
Frozen
addikt
válasz
Teljes mértékben egyet értek veled, a proci az nagyon jól el van találva ,de lehet csak ez is azért teljesít jól a teszteken ,mert az ios hardwer igénye kevesebb na meg sokkal jobban le van optimalizálva az egyszerű gatyinak mondott os .mondjuk ehez nem is kell nagy tudomány hiszen nem sok állítási lehetőség van. A konkurenciánál már vagy 10 éve olyanok voltak hogy még a led színét is állítani lehetet ,és teljesen érintésmentesen lehetet vezérelni akár kézmozdulatokkal is a telefont több mint 10 éve... Szóval nem előre hanem visszafejlödünk és hozzák a karorákat amin kb semmit nem láttni meg hozzáér az ember és letapicskolta az egész kijelzőt
-
esbii22
őstag
válasz
Másik telóra osztottam netet már netet, egész délután ment, egyszer sem dobta le azt aki rá volt csatlakozva. A híváslistás dologhoz, iOS 17-el elvileg növelni fogják a méretet (hű igen ezt is eladják majd újításként). Nekem a 100 is bőven elég sosem tekertem le az aljára, nyilván annak fontos akinek sok hívása van egy nap pl munka miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Jövedelem
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest