Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Ez az egyik legnagyobb hátránya amit fel nem foghatok és nem tudom megérteni mire fel ez a korlát?
100 hívás nálam alig 1,5 - 2 nap, szerdán délelőtt már nem látom a híváslistában aki hétfőn délelőtt keresett, vagy nem vette fel, nem tudom visszahívniAz nagyon parádés, hogy az rendszeren belül jelzi, hogy megérkezett az SMS (imessage) de rendszeren kívül, miért nincs kézbesítés visszajelzés???
-
7Heads Drago
veterán
Nekem max pár percig megy a net osztás rajta. Ha véletlenül lezárom a kijelzőt szinte biztos hogy dobja is. De tudtommal másnál is fentáll ez a probléma. A lányom szerint az egyetemen is sokan küzdöttek ezzel. (4 féléves hallgató) De sokszor már elve el se indul. Pc-re megoldás a kábel, ezt is más régi userektől tudom.
Hívás lista: nálam megszokott volt droidon hogy 3-4 hónapra visszamenőleg is tudtam számot visszakeresni. Persze megoldja az ember az ilyen helyzeteket csak kellemetlen főleg hogy előzetesen erről sehol nem olvastam.
De amivel nálam nagyon megvettek az a törés teszt, meg a fizetés, kijelző feloldás. Eszméletlenül ropi házba került a P30.... kész felüdülés volt hogy utána az I11 milyen jól bírja a gyűrődést. Pedig már elég régóta csak minőségi tokokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest