Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Batman
őstag
Állítólag jövő héten jönnek új gépek nagyobb moncsival!Már nagyon várom őket de addig is ha valaki tud ilyen vagy hasonlo kategóriában jó gépeket akkor gyorsan írja ide!:9
-
Den
veterán
az első 2 közt ha jól látom a nagyobb vinyó és a mínuszos dvd író a különbség, szerintem nem éri meg a felárat a dvd író, nem biztos még melyik szabvány lesz a befutó, ha nincs nagy szükséged a dvd íróra szerintem az olcsóbbat válaszd, a harmadik pedig leginkább a kisebb felbontású kijelzőben különbözik merg a hajszálnyit gyorsabb prociban
Meg persze a külsőben. Én az olcsóbb masterpiece-t választanám. bár mintha láttam volna blockbuster nagyobb felbontású kijelzővel is. -
Batman
őstag
Még mindig csak azt kérem hogy írjatok, vagy ez a téma senkit sem érint?:((
-
Batman
őstag
Na tolongjatok emberek a jobbnal jobb tanácsokkal!!!!!
Itt van 3 gép ezekről kérnék véleményt ha lehet:
1;
[L]http://www.acomp.hu/aru/angeri3028.html[/L]
2;
[L]http://www.acomp.hu/aru/angeri585.html[/L]
3;
[L]http://www.acomp.hu/aru/angeri1740.html[/L]
Olyan véleményeket kérnék hogy ha jo akkor mért ha nem akkor mért és hogy ebben az árban lehet e ennél jobbat kapni........ és hasonlók
thx -
Ketama
aktív tag
Nekem meg pont az IBM-ek nem jönnek be. Hiába, no nem vagyunk egyformák. :) Nekem az IBM túl konzervatív, ugynaz a forma, ugyanaz a piros pöcök mindig. Az 5 kiló könyv néha jól jöhet, nem mondom, hogy sűrűn és mindenkinek. De abszolút kezdő usereknek _nem árt_ ha végigböngészik, különben jönnek és felteszik a lámábbnál lámább kérdéseiket. Aztán jön a RTFM effekt. :D Delleknél csak egy gyengeséget láttam, amit említettem is néhány hozzászólással fentebb. Amúgy szvsz nagyon pöpec gépeket csinálnak, de meg is kérik az árát. A supportos dolgot pedig egyértelműen jobban csinálják a neves gyártók.
-
Batman
őstag
ahh elszúrtam a linek
[L]http://www.acomp.hu/aru/angeri1741.html[/L]
na most jo :) -
Zsiba
senior tag
Gericom gépem van. P4-2GHz, 256MB ram, Sis chipset és grafikus mag, DVD, 20GB vinyó, USB, modem, háló és egyéb nyalánkságok... 14''-os TFT, 3 kg
Munkára használom és nagyon elégedett vagyok vele. Az XP meglepően gyorsan fut rajta a mindössze 256 MB ram ellenére. Az aksija 3 órát elbír egy feltöltéssel (teszteltem). -
Batman
őstag
Hm.....
Esetleg meg 1-2 vélemény........
Remélem írtok meg ,azt hittem nagy lesz a tolongás de látom nem :P -
Den
veterán
ja fogtam dell-t meg sok mást is, eddig egyedül az ibm tudott meggyőzni a felsőbbrendűségéről. az tényleg több mint a többi notebook, bár a részegységekkel azért ott is volt gond (tönkrement cd-rom, memória...), a többi gép csak simán jó volt, de semmi extra. Igen mikor kibontottam a dobozt a ''márkásak'' mellett volt 5 kiló könyv meg 3 cd, a gericomnál meg egy szem manual meg telepítő cd, de ezek is ugyanúgy csak a fiókba kerültek mint a márkás 5 kiló könyve, amikor meg az asztalon volt a gép ''érzésre'' nem nyújtottak többet a márkásak (kivéve az ibm gépeket). A gericomnak volt néhány modelje aminek a burkolata gyenge volt (akár csak a legtöbb olcsó notinak) de ma már ez sem jellemző.
Notit én sem az alapján veszek hogy m van kiírva a motogp-n, azt csak a noname-ség miatt említettem. Ez nem egy sufnicég ami egy pincében ragaszgatja a címkét a gépekre aztán nem lesz sehol 1 év múlva, hanem szemmel láthatóan hosszú távban gondolkodnak, komolyan költenek az arculatépítésre. -
Bash
őstag
Szia Batman!
Nekem egy Sony gépem van (típusszám az aláírásomban) tíz hónapja.
Mobile P4 1.6 GHz
alapból 256 MB DDR, de én megtoldottam még 256 MB-al
ATi Radeon Mobility 7500 32 MB DDR
30 GB HDD
DVD/CD-RW drive
16,1'' TFT!!! 1600x1200x32@120 Hz
Az akkumlátora jól bírja, használattól függően 2-4,5 óra, bár én nem sokat használtam. Nagyon jól bírja a gyűrődést (január 5-től április 11-ig ki sem volt kapcsolva), és szerintem a Sony egy eléggé megbízható márka. Nem mellesleg gyönyörű szépek a gépei. Azóta már lehet erősebb gépeket is venni, de szerintem a Sony-val nem jársz rosszul. -
Batman
őstag
Még mindig várom a további érdemleges hozzászólásokat, remélem sok jo tanácsot kapok.
-
Den
veterán
Rossz hasonlat, mert maguk az alkatrészek máshogy vannak hangolva, és amivel a felhasználó találkozik, a külső, az utastér,... teljesen másak, akárcsak a felszereltség. Mellesleg az octaviával a vw bora, és a seat toledo összehasonlítható, és (nem)meglepő módon, mindháromból össze lehet rakni ugyanolyan felszereltségű és teljesítményű kivitelt.
A laptopnál ráadásul max a memória mennyisége és a meghajtók amik változhatnak, ezen kívül mindössze a cimke különbözik. és egy 2ghz-es mobil p4 vagy radeon9000 nem lessz gyengébb attól hogy más címke van a gépen. a felhasznált elemek ugyanazok, ma már a ''márkák'' leginkább szoftverellátottságban és terméktámogatásban nyújtanak többet, de ez sem törvényszerű. -
Ketama
aktív tag
Ha sok pénzed van rá, akkor érdemes megnézni a DELL noteszeket is. A Latitude sorozat elég jó. Ha normálisan használod, akkor az akku sokáig bírja. Érdemes megvenni hozzá a supportot is, mert akkor gariban cserélik az akksit is. Valamint nem neked kell bevinni a gépet a szervízbe, hanem a szervíz jön hozzád. Egy tipushibájuk van az pedig az ''egér mászása''. Ami abból adódik, hogy pöcök és touch pad is van rajta, amiből a touch pad inzenzív használat után valamelyik irányba húz. De ezt gariban cserélik kb. 15 perc alatt.
-
zrubi
senior tag
A párom most fogok venni laptopot, én néztem ki neki:
Fuhitsu-Siemens Lifebook E7110
[L]http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/professional/lifebook/lifebooke/lifebooke.html[/L]
Még nem kaptam meg, így tapasztalatokat sem tudok, de szerintem nagyon király lesz :P
2,2MP4, 512RAM, 60GHDD, CD-RW/DVD Combo + a fix fícsörök... -
Batman
őstag
Ha lehet most írjatok egy két konkrét márkát és gépet hogy nekem ilyen van és mik a tapasztalatok stb....
Melyik markára van a legkevesebb panasz??
P4 vagy AMD procival vegyem vagy ez laptopnal nem szamít?
És ha valaki tud egy címet ahol teszteredmények találhatok plz ossza meg velem!
thx -
biker
nagyúr
nem piszkálni akarlak, de ugye mindenki evvel jön, vegyél clevo-t meg compal-t, mert ugyis mindenki tőlük veszi....
erre egy off hasonlat:
az audi, a vw, és a skoda és a porsche fele egy csoport tagja, a vw grouppe tagja.
a passat és az oktavia alváza 100% uaz, mégis az octavia fele annyiba kerül, mint a passat, és a passat kissé más...
nem folytatom.
ON
a fujitsu siemens lifebook series igen jó minőség, max az amilo puhány doboza a kakukktojás. -
Den
veterán
fujitsu nagon nem noname, a gericom meg 98-ban még noname volt (nálunk), de 2003 közepén már nem az. A tua cerkás géped pedig asztali procis gép volt mint a korai gericomok nagy része, az ár miatt. ha a maiakat megnézed, a két legolcsóbb modelt kivéve mind mobilprocis. és kivitel terén is óriásit fejlődtek.
-
sel
csendes tag
nekem az első notebookom ugy másfél éve , egy 1.2Ghz Toulatin CPU , 512Mb RAM Gericom volt , a célnak megfelel, DE ugy féléve cseréltem le egy Fujitsu 1400+ AMD , 640Mb RAM -ra , a és bár a Fujitsu is elég Noname mégis egész más érzés használni, és szemben a Gericom 1.5 órás akus üzemidejével 2.5 -3 órát bír aksiról, ugyanakkor árban nem drágább a Gericomnál, de volt szerencsém közben a cégnek venni pár ASUS és Compaq gépet is venni, és ugyanezeket tudom elmondani, ugy hogy szerintem, egy ASUS ,Fujitsu , Acer , ha picit kissebb procival is, de jobb választás mint a Clevo , Compal , Gericom , Portocom gépek
-
Batman
őstag
Nézegetem a linken amit írtál a laptopokat télleg nagyon ütősek!!
-
Batman
őstag
Egy itteni forumban találtam egy gépet!Mi a véleményed róla?Ismered ezt a márkát?
Clevo D410E15''SXGA+
Intel? Pentium 4? 2660 MHz
15.1'' SXGA+ (1400x1050) TFT kijelz?
ATI RADEON 9000 64MB DDR
256 MB DDR-RAM PC266
DVD-író, RW/CDRW
40 GB merevlemez
56kbit modem+10/100 Mbit Ethernet
349.999,-FT+áfa
A laptopoknak mennyire árt a sok cipelés?? -
Den
veterán
A két szélsőség, sokat hordozod sokat megy akkuról, van mellette asztali gép is: subnote max 1.5 kiló meghajtók nélkül ulv p3-al, max 13 colos kijelzővel.
másik véglet: asztali gép helyett kevés hurcolás (pl munkahely és élakás között), jellemzően hálózati üzem: bika erős p4 15-16 colos kilyelzó dvd-cdrw kombó radeon9000 vga, stb, több mint 3 kilós tömeg...
és a két véglet közt rengeteg árnyalat van még -
Batman
őstag
Szóval!
Elég sokat fogom hordozni hetente megfogja 2szer tenni a Zalaegerszeg-Pest útvonalat!
Minimum olyan ''erős'' legyen mint egy aztali pc!Elég sokat fogom használni szerkesztésre és programozásra!Meg az elmaradhatatlan játékokra!:))
Szerintem legtöbbször hálozati áramforrásrol fogom használni de azért ne merüljön le az aksi 1 óra alatt!!
Lehet hogy még kicsit nagyok az elvárásaim, de meglátom miket írtok és tanácsoltok azt majd eldől! -
Elrood
őstag
Esetleg ezt a topicot ajánlom:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11633[/L] -
Batman
őstag
Hi all!!
Laptopot szeretnék venni, de sajnos nem értek hozzájuk eddig csak az asztali gépekkel foglalkoztam!Valami felsőkategóriás laptopot szeretnek ami mar igazan tudja a dolgát!Szóval várok minden hozzászólást de főleg véleményeket hogy melyik éri meg ,mik a tapasztalatok, tesztek stb.....
Már nézegettem egy kettőt és a legtöbben vagy P4 vagy AMD volt!Laptopokba melyik jobb melyikkel van kevesebb gond?
Na először ennyi!Várom a véleményeket!!
thx
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Dell Latitude 5420, 14" FHD IPS kijelző, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11,Számla, 1 év garan
- Eladó gamer laptop!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest