- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Bár nem használom, de feldobtam (portable verzió), hogy megnézzem neked.
4K TV-re van kitéve. A skálázás 300%. Így néznek ki az arányok.
A W10 már elég intelligens ahhoz, hogy megjegyezzen mindenféle beállítást. A kijelzők skálázása kijelzőnként állítható. Ahogy a képfrissítés gyakorisága is.
Emellett képes azonosítani az adott konfigurációkat. Mondjuk én kijelzőt nem szoktam lehúzni, mert arra nincs szükségem, de az egyik monitorom képaránya megváltoztatható és ezzel a maximális felbontás is megváltozik. Első váltáskor mindent be kellett állítanom. Még a hátteret is, mert valami nagyon régen használtat tett be. Visszaváltáskor visszaállt minden az eredeti helyzetbe, gondolok itt arra, hogy az ikonok, gadgetek oda kerültek, ahol voltak. Amikor megint átváltottam, akkor már úgy jelent meg, ahogy utoljára hagytam, semmit nem kellett állítanom.
Mondjuk, ha kikapcsolom teljesen az egyik monitort, akkor az eltűnik, mintha lehúztam volna. Mikor visszakapcsolom, akkor ugyanazokkal a paraméterekkel megy, mint korábban.
Ilyen kikapcsolásra is volt már példa. -
Vesa
veterán
Mert a menü (a fejlécben), a windows beállításaival megy. A FreeCad-ben én sem találtam UI scalert. Sajnos néhány fejlesztő még 2024-ben sem képes skálázható UI-t írni.
ParadoxH
Mint az általad linkelt fórum bejegyzés mutatja (ami 2021-es), ezt a problémát 3 év alatt sem sikerült orvosolniuk. A customization csak annyit csinál, hogy összerakhatod magadnak az ikonsort a fejlécben. Globális font méreteket sajnos ott sem lehet állítani. -
ParadoxH
aktív tag
Én egy FreeCad modul létrehozása fele tapogatóznék. Erről itt van egy precedens. Illetve van egy interface customization lehetőség is. Ez talán még egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Lexus, Toyota topik
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged