- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
kazmerr #3562 üzenetére
Erről a PLA filament tárolásról sok külföldi fórumon is írtak és inkább szükségesnek ítélték.
Én a biztonság kedvéért vettem az OBI-ban akcióban féláron egy zöld áttetsző tároló dobozt (volt pink is :-) ) és a fedelet a belső peremén körberagasztottam P tömítőszalaggal, majd nyomtattam hozzá két rápattintható rögzítőkapcsot. Tettem bele egy adag silica gel-t és ebben elfér 6 tekercs filament. Nekem ez egyenlőre elég, bajt meg biztos nem csinálok vele. Az egész kijött 1200 Ft-ból. Inkább védjem, mint hogy később tönkremenjen, ki tudja, nekem még nincs hosszútávú tapasztalatom és inkább óvatos vagyok. Azért kár lenne, ha később ki kellene dobnom filamentet, mivel még is az óvatosoknak volt igaza :-).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest