Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Az ecetonban oldott ABS az igazi,arról nem válik fel. Nekem is volt ilyen gondom,de ez király. Én egy 12x12cm felületű cuccot nyomtatam és én balga nem bajlódtam azzal,hogy üveget szerezzek,az általam csinált alu heated bed-re kentem. Ne tudd meg mennyit szenvedtem mire tapétakéssel le tudtam venni a kész tárgyat. Legközelebbi ABS nyomtatásom szigorúan üvegre fog menni így. Egyébként nagyon szuper,mert kisfelületű tárgyaknál sem válik fel,ha nem csinász szoknyát. Lehet spórolni.
A tárgyhűtő ventiről olvastam valahol én is,hogy ABS-nél szigorúan ki kell kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Abus Viantor sisak
Üzleti előfizetők hirdetései
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest