- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holleanyo
tag
válasz
Mr.Csizmás #26166 üzenetére
Köszönöm a tippedet. Kinyomtattam és beépítettem ezt : Ender 3 CR-10 Direct Drive BMG Bondtech Extruder E3D V6 and Volcano .
Nagyon tetszik és jól nyomtat. A tárgyhűtő ellátja a feladatát, de át szeretném tervezni, hogy ne takarja ki a nyomtató fejet és a nyomtatott tárgyat. Az E3D hűtést https://www.thingiverse.com/thing:929326 átterveztem már.
Neked mennyivel csökkent a nyomtatható méreted a tárgyasztalon y irányba?
Nekem 18,5 mm-el tolódott el. Arra gondoltam, hogy az egész y alu profilt, amin a tárgyasztal gurul, arrébb kellene rakni ennyivel vagy átalakítani lineáris sínre. Szerinted? -
Holleanyo
tag
válasz
Ha jól látom, a kiinduló wundel féle változaton az x=23 y=9 mm-t változott a nyomtatási terület. Maradtak ezek az ertékek a továbbfejlesztett változatnál is?
Az a baja ezeknek az adaptereknek, hogy mindegyik elvesz az asztal nyomtatható területéből. -
sz_gabor
tag
válasz
Én ezt (kép1,kép2,kép3) a saját tervezésűt használom (igaz Ender 5 és lineáris sín).
Az alaplemezt egy L aluprofilból készítettem (könnyebb, de merevebb mint a gyári lemez). Az extruder motor súlypontja a lineáris szánon van, nem oldalt.
Nincs a gyárihoz képest méretvesztés a tengelyeken (kihasználható a 235x235x300mm).
Mosquito-val használom ( 25,30,40 ventilátorral is felszerelhető) de feltehető rá V6 és gyári fej is. A hűtés hőjét nem zárom dobozba és oldalt próbálom meg kivezetni mint ahogy szokták tervezni , hanem megnyitottam az alaplemezt és direktbe engedem ki.
Az összes fej ugyanabba a pozícióba van (x,y,z), nem kell állítgatni csere után.
2db 5015 ventilátor a tárgyhűtés.
Tesztelés fázisba van, eddig nem tapasztaltam problémát vele. -
Holleanyo
tag
válasz
Köszi a tipped! A második ajánlatod tetszik, jó az elrendezése. Az enyémen jelenleg az x tengelytől legtávolabb van a palacsinta motor. Az ajánlott konstrukcióban viszont a tengely mellett sorakoznak a cuccok, így közelebb lesz a tömegközéppont a felfogatáshoz. Könnyebb dolga lesz a léptető motornak. A tárgyhütő viszont ronda, de elsőre jó lesz.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Jó lenne egy hasonló v2-höz is, de nem találtam még olyan fan duct designt, ami támogat Direct Driveot is sajnos... Egyedül tán HeroMe-vel tudnám megoldani, de ahogy látom az nem nagyon kedvelt itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 7
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest