- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Szabikaa20 #22710 üzenetére
Azt értem, hogy 80 volt, mert olyan nyomtatóhoz volt eredetileg konfigurálva, ami sima extruderes volt. Nálad meg 3-as áttételű extrúder van, azért kell háromszor akkora érték (232 majdnem 3*80 = 240).
Csak korábban írtad, hogy többször útán kellett állítanod, mert más értékkel volt meg a 10cm hossz. Régebben én is megszívattam magam már, hogy mindig más érték jött ki, s kiderült, hogy kifejtettem egy teflon cső darabot az extruderemből.
Creality extrudernél meg alapból a hotend végéig lenyomandó a teflon cső, viszont az ki szokott csúszni és akkor jönnek a kalamajkák. Régebben beszélgettünk arról itt is már, hogy vannak hozzá nyomtatható ügyes megoldások [link]
Ez lényegében a jelenlegi megoldás, csak egy pici nyomtatható alátét egy jó méretre vágott csövet a helyén tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kerékpársportok
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest