- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Múltkor már ajánlottatok kártyát, most akarom megvenni, árgépen nézelődöm.
Ez gyanúsan olcsónak tűnik. Segítsetek, mi ezzel a gond?
Más. Feljebb írta valaki, hogy 1024x768-ban játszik. Azt mondtátok, bőven elég neki egy 4670-es. Ez szöget ütött a fejembe, mert én is ezen a felbontáson játszom, és a mai napig elég az 1950GT. CSak már driver támogatottság sincs hozzá, meg kissé zajos, meg kissé elavult.., szóval azért akarom cserélni. Akkor lehet nekem sem kellene egy 4830 sem..?
Egy E6300 (Az új, a 2x2,8GHZ) lenne még a gépbe, az mellé kellene a VGA. Pár hete ajánlottátok a 4830-at, azt nézegettem, de ez a Sapphire gyanúsan olcsó....
Valami halk kártya kellene (lakótelep, hálószobában megy a gép), de passzív hűtésest nem akarok, mert megsülne.
Ajánlhattok gyártót, boltot, minden segítséget köszönettel elfogadok. Vidéki vagyok, nyugati határszél, itt el vannak szállva az árak, netről rendelném.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kuponkunyeráló
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged