Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Múltkor már ajánlottatok kártyát, most akarom megvenni, árgépen nézelődöm.
Ez gyanúsan olcsónak tűnik. Segítsetek, mi ezzel a gond?
Más. Feljebb írta valaki, hogy 1024x768-ban játszik. Azt mondtátok, bőven elég neki egy 4670-es. Ez szöget ütött a fejembe, mert én is ezen a felbontáson játszom, és a mai napig elég az 1950GT. CSak már driver támogatottság sincs hozzá, meg kissé zajos, meg kissé elavult.., szóval azért akarom cserélni. Akkor lehet nekem sem kellene egy 4830 sem..?
Egy E6300 (Az új, a 2x2,8GHZ) lenne még a gépbe, az mellé kellene a VGA. Pár hete ajánlottátok a 4830-at, azt nézegettem, de ez a Sapphire gyanúsan olcsó....
Valami halk kártya kellene (lakótelep, hálószobában megy a gép), de passzív hűtésest nem akarok, mert megsülne.
Ajánlhattok gyártót, boltot, minden segítséget köszönettel elfogadok. Vidéki vagyok, nyugati határszél, itt el vannak szállva az árak, netről rendelném.
Köszönöm.
Aktív témák
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest