- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! ha adott egy bármilyen típusú 1060/3gb, amin gyárilag nincs fan-stop, tehát félpasszív hűtés, azt át lehet állítani valamilyen akár nem hivatalos segédprogrammal? tehát h netezés, szövegszerkesztés közben ne menjenek a ventik? vagy ott hardveresen le van tiltva ez a lehetőség? (pár zotac, asus-nál van ez a problem)
köcce
-
Krisz1000
tag
Sziasztok, egy olyan velős kérdésem lenne, h van e az évnek olyan időszaka, amikor jó akciókat lehet videókártyában megcsípni. pl modellváltások...? van erre bármi bevett gyakorlat?
közép esetleg felső közép kategóriás cucc, szó szerint a legjobb ár/teljesítmény arány érdekelne.gondolkoztam használtban is de arra jutottam, nem éri meg a szívás vele annak, aki nem abszolut naprakész, mert az elmúlt években is csomó új featúrt kaptak a kártyák (pl real time capture fejlesztése, számításigényes programok gyorsítása (nem kriptó)).
ezeknek végignyálazása (pár éves tesztek böngészése) és az éppen adott használtpiaccal való egyeztetése annyi időt elvesz, h nem éri meg azt a 10-20k spórolást. Nem tudom ebben mi itt az álláspont.véleményeket előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest