Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Hali..
A helyzetállás a következő, van nekem egy Powercolor HD 6790 karim ami eddig szépen teljesített de elgondolkodtam a CF-en, mert anyagilag nem állok úgy , hogy kiadhassak 100+k-t egy új karira a 7000 szériából, viszont tudnék venni 30-35k ért még egy 6790 est,na már most nem tudom mennyi előrelépés lenne ez.. Ebben kérném a segítségeteket..
-
Beretvás
veterán
Hali.
van nekem egy hd 6790-em és az érdekelne , hogy érdemes lenne e cserélnem egy 7770 re??
-
Beretvás
veterán
Hali..
6790-est cserélném 7770-re.. Kérdésem az ,hogy erősebb e a 7770-es? Látom ,hogy csak 128 bites..
-
Beretvás
veterán
Hali.. Vettem egy 7870-es ref hűtős radeont, az volna a kérdésem hogy a procim kitudja e hajtani??
-
Beretvás
veterán
A 7870-es legújabb beta driver mennyire jó??
-
Beretvás
veterán
válasz csucsbicep #4331 üzenetére
De miért beta? Valamiért tartok az ilyen betás dolgoktól..
-
Beretvás
veterán
Köszi mindenkinek megpróbálom..
-
Beretvás
veterán
válasz Buci21 #10909 üzenetére
Olvasom itt a vitát egy ideje de már engem is kezd érdekelni, hátha még lecserélem a amd-t egy nv-re, mert mégsem stabil a masina..Nagyon kezd érdekelni hogy tud instabil lenni egy amd ott ahol az nv hóóóót stabil, érdekes anomália... Mifelénk az ilyet csőlátásnak hívják és gyógyszerrel gyógyítják...
rájöttem közben.. NEM SZABAD AMD-T AJÁNLANI MERT AZ ELVTÁRSNAK NEM TETSZIK...
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
na megjött a gtx 650 ti boost, amit havernak rendeltem.. lehet mocsok módon ki kellene próbálnom mielőtt jönne érte..:S
-
Beretvás
veterán
válasz Malibutomi #83743 üzenetére
egy rx 470 minek felel meg a másik oldalrol? nagyábol mire lehet számitani?
-
Beretvás
veterán
most sozza haver az agyam egy r9 290 4 gigással, 4 honapos, 60 körül... meg éri még pénzt áldozni bele ha a fogyasztás nem szempont? jah és powercolor, nem tudom menyire élhetö....
-
Beretvás
veterán
hali..
ennek milyen a hütése? türhetö ?
-
Beretvás
veterán
válasz johnywalker #92050 üzenetére
Mesélj még a komojabb 1060 rol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest