Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Üdv!
A mostani 4890esem valszeg meghalt, úgyhogy cserének eljött az ideje.
Phenom ii x2 be, ddr2 1066 8gb ram 500w fsb táp. Játékra, néha képszerkesztésre, konvertálásra lesz használva. Használtban gondolkozom. Fontos, hogy halk legyen és a jó fogyasztás. Amit eddig néztem az a 570gtx, 6950, 7850. Ezen kívül mit érdemes keresnem?
Pci-e 3.0 tudjon az alaplap?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Videó konvertáláskor mennyit száűmít az nvidia cuda megoldása szemben az ati avivo megoldásával?
Phisyx miatt megéri venni egy gtx 570et egy radeon 7850 helyett?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
A mostani 7850emet valszeg le tudnám cserélni egy jobbra.
8gb ram, i5-3570k és asus p8 z77 V lap társaságába szeretnék egy használt vgat-t. A villanyórát ne akassza ki, de tudom, h a szép képhez kell a kraft. FullHDban játszom. Örülnék, ha a virtuval együtt működne, amikor elég az integrált vga akkor a kártya kapcsoljon le. Inkább az amd-t kedvelem és ismerem, abból is s Sapphiret, de meg lehet győzni az nvidia érdekében, ha tényleg jó.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Egy i5 3570k társaságába milyen az ajánlott vga? Egy Sapphire R9 280Xel szemezek. FullHD felbontásban lenne használva.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
I5 3570K, 8gb ram, ssd és 1db 3TB winchestert meg a jövendőbeli r9 280Xet meg fogja tudni hajtani az fsp saga II 500W tápom? Előtte ugyanezzel a táppal egy phenom II X2 BE, 2db 500gb winchester raid 0 és ssd egy 4890 OC társasságában vígan elment.
-
Dr V
őstag
Üdv!
Mivel nagyon nincs R9 280X, ezért az R9 290ben gondolkozom. Megéri a referencia hűtőset venni vagy várjak, amíg kijönnek a jobb hűtővel rendelkező verziók? 290Xre moddingolásról ki mit hallott? Nem sokat találtam róla.
Az adatlapomon lévő konfigba lenne hajtva.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Most, h a forint gyengül érdemes venni r9 290et vagy még mindig várni a jobb hűtésűekre?
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
R9 290et hol lehet kapni nem referencia hűtővel jó áron?
-
Dr V
őstag
Találtam két szimpatikus árú 290et.
Sapphire toxic és gigabyte windforce. A két kártya ára között 20ezer a különbség a sapphire javára, de a giga 3 év garit ad... Melyiket érdemes így választani?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Azt nem kérdeztem, h a tápom elbírja e a r9 290et. FSP saga II 500W Arra gondoltam, h a molex kapná meg a 8tűs csatit.
4890et, kit winchester, szivattyút és egy phenom II x2 elvit...The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Mivel az r9 290hez én vagyok a 21. a sroban, ill 230tól fölfele van az árlistán, ami már osok nekem, így 280Xlesz a befutó. Konkrétan ez. Egyéb ötlet, javalsat, ellenvetés? Ilyen áron nekem megteszi Amennyivel több a 290, nem erősebb annyival.
Esetleg még a sapphirében gondolkozom, szeretem azt a márkát és a hűtésüket.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Ennek valaki megmagyarázná az árát? Tuti, h elírás, nem akarom elhinni, h ennyibe kerül...
-
Dr V
őstag
Üdv!
A gtx 770 mennyire alkalmas bányászatra? 280x et vennék, ha lenne... Az amd-t kedvelem, de a hiánya zavaró.
-
Dr V
őstag
Üdv!
R9 290ből melyiket éri meg venni és hol, amely nem ref hűtős?
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
VGA vásárláson töröm a fejemet. Jelenleg fullHD-ra, kéne kártya, de később 2k-ra tervezek váltani. 3570k+16gb ramom van, ez maradna a továbbiakban.
Maxon menjen minden min 60fps környékén.
Eddig a 1070ti-n gondolkodom, azzal sokáig ellennék. Melyik változat a legjobb belőle vagy mit ajánlotok helyette?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok
1070ti/1080 hol és melyiket érdemes újonnan megvenni?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok
Apám régi gépébe gondoltam betenni egy vgat, hogy jobban fusson a win 10. Sokszor fagy, lassan reagál, ahányszor valami animáció fut vagy a youtube megy.
Intel E2200, Gigabyte G31M-S2C, 4GB rám, nem tudom milyen táp, de sztem egy kisebb vgat elvisz. Használtat keresek, minél olcsóbb legyen, lényeg, h a win ne szaggasson.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz Pécsi gyerek #119660 üzenetére
Köszi, nézek is valami olcsó Quadot
-
Dr V
őstag
válasz crazygamer #119993 üzenetére
Tuning miatt talán jobb a 3 vetis, ha van hely.
-
Dr V
őstag
válasz PainKiller13 #120005 üzenetére
Szia!
A 6GB miatt én nem venném, 2080 8GB, 2K 21:9 felbontásnál RTX bekapcsolva és lényegében elfogyott a vram.
Magasabb felbontásnál már rtx nélkül is rizikós a memória.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest