Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Videókártyát kellene már cserélnem.
Jelenlegi gépem:
Core i5 2500K@4,5 GHZ
Asus P8Z77-V LX alaplap
Corsair H-100 hűtés
Corsair Dominator 8 GB 1600 Mhz
2x120 gb ssd
3 TB WD red
Corsair GS 600 táp
és a gyenge pont GTX 460 1 GBNagyon meg voltam elégedve a GTX 460-al, de már néha kevés. Itt az ideje a cserének.
GTX 780-ban gondolkodtam a PhysX miatt, meg a jobb meghajtó driverek miatt. De nagyon csábít a jó árú és teljesítményű R9 290 és az R9 280X. Kérdés, hogy a gépem kitudná-e hajtani ezeket a kártyákat? Illetve az örök kérdés Nvidai vagy AMD? Fontos-e a PhysX vagy csak én pörgök rajta? Fontos lenne a tapasztalatotok és a véleményetek! Köszönöm!
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
A GTX 460 1GB-os kártyám már rég megérett a cserére, de most már meg is teszem.
A gép amibe újat vennék:
i5 2500k@4,5ghz
corsai h-100 hűtés
8gb corsair ram
2x120 gb corsair ssd
600w Corsair GS tápTi mit tennétek mellé? Józan ész szerint 60-70e környékén szánnék rá, de tudom, hogy 100-120 körül találnék időt állót.
Sok minden megfordult a fejemben már, GTX 660 ti, GTX 780, R9 280 és 290. Talán ez utóbbi 2 lenne a legcélszerűbb. Viszonylag keveset játszom már, főleg úgy, hogy a Thief is egy csalódás volt. Talán az új Wolfeinstein miatt lenne érdemes, illetve a nextgenek miatt divison, watchdogs stb. Viszonylag keveset játszom, de azt szeretném jó minőségben és jó sebességgel.
Minden vélemény és érv őszintén érdekel. Megtiszteltek válaszotokkal.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje szenvedek, hogy mit csináljak.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy mit tegyek. Van egy egészen tűrhető gépem corei5/2500k@4,5Ghz, 8 gb ram, Corsair GS600 táp, 2 SSD egy GTX 460-al megtámogatva. Még most is elég jól elboldogulok vele, de kellene egy erőseb GPU. Egy Gigabyte GTX670 OC-re gondoltam, de szemeztem egy HD7970-el is. Mégpedig azért, mert az új generációs konzolok hozzák magukkal az AMD kártyákat.Nem tudom mit tegyek. Vegyek most egy egész jó kártyát tűrhető áron, ami kiszolgálna egy ideig, attól függően hogy mit hoznak az új generációs konzolok? Vagy várjak és egy Jaguar szintű AMD vagy NVIDIA kártyát vegyek majd vastagabb pénzért? Nekem egy viszonylag időt álló vas kellene ha már több mint 100 000 jó magyar forintot kiadok érte.
Ti mit tennétek??!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezek fényében még alszom rá párat és majd eldől a dolog.

Meggyi001