Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok , nezegetem a használt piacot , az újjak szerintem nem nagyon jöhetnek szóba, és érdekelne úgy kb 35k-ig ti men karit ajánlanátok, mi lenne a bestbuy? csak nv jöhet szóba.
vga
-
NFree
addikt
Köszönöm mindketőtöknek.
vga
-
NFree
addikt
válasz khorvat #45509 üzenetére
Gtx 770-ig nyugodtan mehetsz, amd-nél 280x is belefér.
Ha esetleg tudod kicsit piszkáld meg a procit 3.8-4ghz -ig, s nem hinném , hogy bármi probléma lenne vele.(#45516) erzol
A te esetben gtx 760 , vagy amd r9 270x -ig el lehet menni vga-ban, de hogy igazán jó legyen a dolog sajnos elegedhetetlen a proci tuning amit bír a prockó max 24/7re biztonságosan.[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
&(#45523) khorvat
Hát ha mindkettőtöknél 30 a plafon akkor , el kell dönteni, hogy új karit vesztek belőlle, vagy esetleg használtat.
Használtba ha találnátok , még sok garival akkor kb gtx 560ti ajánlanék mindketőtöknek, sajnos amd oldalon nem ismerem a megfelelőjét.
Ha netán újat szeretnétek akkor toljátok ki egy kicsit a mércét , és egy gtx 750ti ajánlanék vagy amd r 260x et, de ezekről sajnos nem sokat tudok[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz Ed3r_X_ #45627 üzenetére
Én mindenképp a zöldeket javasolnám (kicsit elfogult vagyok)a gtx 460 jó választás lenne, de a mai gamékban már sajnos az is karcsú szegény , elég öreg vas.
Nem tudsz kicsit feljebb menni árban, én nkáb 560 ti tennék mellé, procit kicsit meghúzva.
Az egy kicsivel csak fiatalabb.
Vagy láttam most apróban egy 470 soc-t én megvenném ha lenne rá pénzem.[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz Ed3r_X_ #45638 üzenetére
Volt most aprón egy 460 hawk olcsón megy egy 560ti is s gyorsan el is ment mindkettő , szerintem az a 470 is hasonló kategória lessz, van aki elakarja adni a cuccát , van aki kitartja az árat, csak ezzel tudom magyarázni, sajnos igen használtba gari nélkül elég necces a vásárlás, ezért ajánlottam az 560ti-t abból még akadnak olyanok amin van gari.
vga
-
NFree
addikt
válasz he7edik. #45836 üzenetére
Azt vedd amihez a szived húz, ha olyat veszel ami olcsób de nem szereted , akkor úgy is meg fogod venni később. Csak magamból indultam ki.
(#45839) ingalls
Szerintem nem, jó kis páros lessz (3550+280). Csak akkor lenne értelme a nagyobb K-s procinak, ha tuning őrült is vagy .[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
Srácok lenne egy kérdésem , szeretnék vga-t venni, a lényeg mi fog hamarabb elfogyni egy 4790k 4.6-4.7 ghz en? vagy egy gtx 980 -980 ti kari?
Mert úgy döntöttem , akkora vga-t aszeretnék amivel ez a proci kifut . Asszem ez lessz az utolsó beruházásom s megáltam a gépfejlesztéssel. töbnyire 1920x1200-on használnám?vga
-
NFree
addikt
válasz FollowTheORI #83576 üzenetére
Rendben kössz , nem gondoltam volna azt hittem hamarabb elfogy a proci.
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok