Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
válasz füles_ #116316 üzenetére
most kipróbáltam az AC: Odyssesy-t, és a Far Cry 5-öt és több fpsem volt (és kevesebbszer droppolt), pedig ezek újabb játékok. persze kérdés hogy a jövőre megjelenő játékoknál mi a helyzet. amúgy igen alap 3200-on megy a procim, nem nagyon mertem tuningolni. egyrészt nem értek hozzá, másrészt csak 400 as tápom van, bár abból egész jó (be quiet pure power 400) az ilyen fps dropokra megoldás lehet a + 8gb ram beszerzése? mert igazából csak az zavar. a Battlefield V és a Battlefront II multijában viszont mintha stabilabb lenne a 470
[ Szerkesztve ]
-
zakarmihaly
tag
válasz füles_ #116321 üzenetére
köszi a segítséget, megnézem ezeket a dolgokat. 2x4 gb ramom van, az alaplap pedig asus b350 prime plus. a memóriák hyper x predatorok amik képesek a 3200mhzre, de alapból 2400-on futnak. megnézem hogy ki tudom-e hozni a 3200at. az is nagy dilemmám, hogy mekkora probléma ha veszek még 2x4 gb ramot? elég macerás lenne eladni és venni 2x8-at, pedig azt mondják az lenne az igazi
-
zakarmihaly
tag
válasz füles_ #116321 üzenetére
na, felraktam egy bios frissítést és így most mennek 3200 mhzen a ramok. plusz bekapcsoltam a biosban az asus performance modeot és így 3500 mhzen megy alapból a proci. érezhetően jobban mennek a dolgok, úgyhogy egyelőre ez mindenképpen előrelépés. msi afterburnerrel néztem a gpu clock speedet, elég stabilan 1230-on van, 5-10 mhzes ugrálások vannak, gondolom az belefér. ha nincs terhelés alatt, akkor viszont ugrál, az nagy gond? a hőmérséklet nincs 70 fok fölött. meg úgy minden elég stabil, szóval nagy baj nem hinném hogy van. szerinted +2x4 gb rammal még előrébb lennék? vagy mindenképpen adjam el és vegyek 2x8-at. köszi mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest