Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz 123sylaar #53839 üzenetére
"a 270X és GTX 760 féle 4 gigás változatok felejtősek, mert nem használják ki. Feljebb meg ugye ki kell nyitni a tárcát. "
Értem. A techpowerup-os teszt kicsit megingatott az AMD-s elképzelésekkel, az SC eléggé Nvidia párti. Amúgy tényleg, k3000m-es notebook grafikán is nyomom a játékot és extrém beállításoknál bírja a fullHD-t. Kicsit nyomozok még a témában, az NV oldaláról több dolog nem szimpatikus, főleg, hogy nagyon sok technológiát csak a saját drága, egyedi módjukon támogatnak (3D vision, adaptive sync) - vagy egyáltalán nem támogatnak (DX12). Ami viszont nagyon tetszik, a Maxwell alacsony fogyasztása.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
NY124
tag
válasz 123sylaar #53839 üzenetére
Értem köszi az infot.
Szeretnék némi segítséget kérni én is VGA témában. Jelenleg a GTX760 és az R9 280 között vacillálok. Mi a 2 kártya közti különbség pro és kontra?
A 2 konkrétan kinézett darab:
R9 280
GTX760Ha esetleg egy harmadik kártyát is tudtok ajánlani ami ezeknél is jobb lenne akkor azt is megfontolom, de 60k-nál nem tudok többet költeni rá. Egy i5-4570 lenne majd mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest