- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
kolopele #188317 üzenetére
Ezt is ertem, de:
Táp: ha valakinek egy 600-700w os es nem is a legminosegibb tapegyseg van a gepebe, es igy keres kartyat egysegnyi penzmaget, az mondjuk az XT eseteben egesz nyugodtan gondolkodhat tapcseren is ami megint egy jo kis tetel. Nyilvan itt nem olyanokrol beszelek akik nagyobb upgradeben vagy uj gepet epitenek.
UV: remek, jo szorakozas. Mar akinek van erre ideje, kedve, turelme na meg szakertelme. A tobbseg nem ilyen es nem is gondolnam h 350-400ezres kartyaknal ez a gyari kazan uzemmod egyfajta skill lenne.. de lehet mar en vagyok forditva bekotve, h elvarom ezen az aron pl egy normalis ventigorbet betudjanak gyarilag loni (es ugye ez csak egy aprosag, de sztem rohadt idegesito). Sok gyarto azert megugorja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest