Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18481) AAntii válasza Sondi1986 (#18480) üzenetére


AAntii
őstag

Az óvodában egy esős kedd délben nem etted meg a spenótot, csak belecsaptad a kanalat és ezzel elvetted sok-sok kispajtás étvágyát. Akkor még nem szóltam rád, de jól jegyezd meg, hogy figyellek!! :)

Nem kell szerintem ezt ennyire komolyan venni. A sok-sok hozzászólásból úgyis ki tudja venni a kérdező azt az információt, ami fontos volt számára (és a kérdést követő 10-20 hozzászólásban biztos érkezik a konkrét kérdésre is válasz, így nem megoldhatatlan kihámozni a lényeget), amellett, hogy nem az amd oldalára kérdezett rá nem kell hitvitát gyártani abból, hogy valaki azt az oldalt is megpedzegette. A 65-70 ezres kitételre biztos érkezett spórolj még 10-15 ezret és vegyél 7950-et hozzászólás is, ami szintén nem a kérdésre érkezett válasz, de nem probléma, hogy megismerte a lehetőségeket a vásárlójelölt, pláne ha nem cserélgeti szimpátia alapján két-háromhavonta a videokártyáját.

Lényeg a lényeg, szerintem mindenki előtt le a kalappal, aki konstruktívan áll hozzá a topikhoz, ebbe a körbe pedig Kamelot ugyanúgy beletartozik, ahogy marcusa is, rólad nem is beszélve. :R

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.