Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz Kristof_94 #112350 üzenetére
A "dizájn" illetve valamelyik gyárilag túlhajtott (OC) mint pl az MSI. +3 ezret megér, már csak a márka miatt is, könnyebb lesz eladni.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Kristof_94 #112352 üzenetére
89-ért már 6gb-os verziót kapsz, ami fizikailag is erősebb (~+10%) illetve dupla vram!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Kristof_94 #112354 üzenetére
Igen, én Rufusznál vettem 3 hete a Golden Sample-t ennyiért (89), az most 102.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz Kristof_94 #112356 üzenetére
A platformodat felesleges cserélned, ha nem muszáj. A lapodban simán menni fog.
-
Zsmarossy
csendes tag
GTX 1060 6G ből milyet érdemes beszerezni? Gigabyte, Asus, Msi?
láttam vannak mini ITX-esek is, azok jók a rendes ATX házba? Kicsit olcsóbbak, és egy két helyen azt mondják, halkabbak és hűvösebbek is mint a nagyok.
De akkor miért jó olyan b*szott nagyokat is csinálni és ráadásul többért is adják?
-
Zicokuka
senior tag
válasz Kristof_94 #112358 üzenetére
Miféle vga ? (Nem akarok visszakeresni)
-
koko52
nagyúr
válasz Zsmarossy #112359 üzenetére
Volt egy Zotac 970 egyventisem azt hittem felszáll mint egy helikopter és 85-90 C volt. El is adtam azonnal. Vettem egy 980 kétventist és csendben duruzsolt 65 C-on. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Zsmarossy #112359 üzenetére
Egy normális 2-3 ventis kártya (a 3 szerintem a legtöbb kártyára túlzás is) természetesen kevésbé meleg és csendesebb is mint egy kisméretű egy ventilátoros. Ha kis gépbe kell, akkor van értelme a kisebb változatot választani. Mondjuk az msi gtx 1060 aero-t sokan dicsérik. Kis mérete ellenére egy vállalható vga. Sok videókártyának van topikja, ott érdemes a konkrét típusokra rákérdezni.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
mcs
veterán
válasz Kristof_94 #112358 üzenetére
Minimum 8, de inkább 16 az ajánlott, ha a legújabb címek is érdekelnek.
A mostani kártyád értékét jól saccoltad, mert páran 20ért is hirdetik hwaprón és közülük nem sokat jegelnek.[ Szerkesztve ]
-
kbeni24
csendes újonc
Intel hd 620 videokartya jatekra megfelelo lenne?
-
Zicokuka
senior tag
Ennyi erővel felső kategóriás vga-t se szabad sose venni,az hogy régi tiszta sor,de van aki nem tud sokat vga-ra költeni.
Intel 620 kb az a szitu mint a régi vga-kal,kompromiszum,vagy rövid ideig elmegy.Bár szintén az igény/pénz,de igp még 2018-ban se igazán játékra való,mert sírás lesz a vége,de legalább már használhatóak ezek.
-
nagyúr
válasz kbeni24 #112369 üzenetére
Ha nem dual-channel-ben fut mellette a ram, akkor max pasziánszra lesz elég.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
iceman007
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi configba szeretnék 1070-et vagy 1070 Ti-t. A cél hogy a legújabb játékok (PUBG, új CoD stb.) és szimulátorok (AC Competizione, RaceRoom, Dirt 4 stb.) stabilan és bőven 60 fps felett fussanak Full HD felbontásban, maximum vagy ahhoz közeli beállítások mellett. Fontos, hogy a hűtése nagyon jó legyen, a zaj terhelés alatt nem érdekel.
MSI B360m Bazooka alaplap
Intel Core i5 8500 proci
Be Quiet Pure Rock BK009 proci hűtő
G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4 3000 MHz RAM
Samsung 860 M.2sata SSD
FSP 650W Raider II RA2-650 táp
Cooler Master N200 KWN1 ház két gyári ventivelElsősorban MSI-ben gondolkodom. Mit ajánlotok?
KöszI! -
kolopele
nagyúr
válasz iceman007 #112374 üzenetére
Egy 1070 Ti jó lesz hozzá, de ha árban kicsi különbséggel találsz 1080 - at inkább azt. Persze azt nem írtad újat akarsz vagy használtat, ill. mi a keret rá. Mindenesetre az MSI Gaming X remek választás, vagy a Palit Superjetstream, Gamerock, Gainward Phoenix, Zotac AMP! Extreme, Asus Strix. Ezek mind halkak még terhelés közben is, a hűtésükkel sincsen baj.
[ Szerkesztve ]
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz BerserkGuts #112380 üzenetére
És az meg az 1080 ti szerintem fog még lejebb is menni simán Már azon gondolkozom, lehet várni kéne az 1070 beszerzésével, lehet hogy jövő nyáron már ilyen 100-120 ért dobálnák az 1080 meg 1080 ti t
-
iceman007
aktív tag
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudok konkrétumokat, úgyhogy előre is elnézést kérek! Adott egy nagyon alap alaplap D-SUB és DVI kimenetekkel. Jelenleg 2 monitor van rákötve, de az illetőnek van egy tv-je is, amit szintén szeretne rákötni. Most azt csinálja, hogy a DVI kimeneten lehúzza a monitort és rádugja a tv-t, majd vissza. Ezt szeretné kiküszöbölni. Mindhárom kijelzőnek van HDMI bemenete. Ha beletenne egy alap videókártyát, akkor az jó eséllyel nem feltétlenül lenne barátságba az alaplapival, ugye? Sokkal jobban járna egy 3 kimenetes videókártyával, ha normálisan akarja használni a 3 kijelzőt és mindegyiken külön munkafolyamatokat látni, ha jól gondolom. Vagy van esetleg valami jobb és olcsóbb megoldás?
-
koko52
nagyúr
válasz Peace #112384 üzenetére
Ha van vga akkor az alaplapi csatlakozó nem aktív.
-
Daw93
senior tag
Sziasztok
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Gtx 970 4gb vagy Gtx 1060 3gb?
Tesztek alapján kicsit jobban teljesít a 1060, fogyasztása jobb, újabb de kicsit tartok a 3 gb vramtól.
Használtan garival az áraik közt 5-10 ezer ft különbség van (970 olcsóbb de kevesebb gari is van rájuk)
Hogy legyen?GTA Online: Daweee93
-
koko52
nagyúr
válasz Daw93 #112387 üzenetére
Én az 1060-at venném. A 970 amúgy valójában 3.5 gb.
Van eset, hogy elfogy a 3gb, de észrevehetetlen kompromisszummal elég."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
nagyúr
válasz Speed® #112391 üzenetére
pl. Z270-es lapban, alapból valóban inaktív az integrált kimenet, de engedélyezhető az IGP és a dVGA szimultán használata.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
koko52
nagyúr
válasz jokeph #112392 üzenetére
Mivel leírta, hogy nagyon alap alaplap feltételezem nem Z-s.
Esetleg még ez: [link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz koko52 #112393 üzenetére
Bizonyára, valóban alap alaplap lehet, egy próbát megérne, ha van mit beletenni, hogy lehet e engedélyezni a szimultán működést, a z270-es lapot azért írtam, mert nekem az van (egész pontosan Asrock Z270m-ITX/ac+RX460 radeon dVGA + i3 7350k-HD630 IGP-vel), s ebben működik a dolog.
Ügyes kis cucc, és nem drága, sokkal olcsóbb mint egy értelmes dVGA.
-
pityuszan
csendes tag
Üdv!
1070 -re szeretnék váltani 1060 -ról és érdeklődnék, hogy mennyire érné meg jelenleg használtan? Illetve a táp mennyire lenne elegendő? RAMot később tervezek venni.
HyperX 2x4GB FURY DDR4 2133MHz
BE QUIET! Straight Power 10 400W
MSI B360 GAMING PRO CARBON
Intel Core i5-8400
1920x1080[ Szerkesztve ]
-
Zicokuka
senior tag
válasz pityuszan #112395 üzenetére
Elėg a táp hogy meg-e ėri mindig egyėn függő is. 3Gb-osról lėptem 1070-re de minden egyes plusz fpst drágán mėrnek. Ww2 multiban megėrte ha csak a kraftot lesem ės az anyagi rėszėt nem. Bár nem is igazán játszok már mással de a 1060-al se volt nagy gond, de a több erő sose árt
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Intel 6700K szerintetek ki tudna hajtani egy 1080Ti-t vagy egy 2080-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest