- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Nemtaláltam megfelelő topicot, ezért itt teszem fel a kérdésem. Ha szolgáltatótól vásárolt (telekom, vodafone stb) vásárolt részletfizetéses tv-t vásárolnék, díjnemfizetés esetén a szolgáltató a készülékkel tud bármit tenni amivel az új tulajdonosánál használhatatlan lesz? Mobilnál tudom hogy hálózatról lehet tiltani, de egy tv esetében mi az eljárás, vagy van ilyen lehetősége a szolgáltatónak hogy használhatatlan lesz a készülék? -
Mr President
senior tag
Sziasztok
TV vásárláson gondolkozom, ami szimpi lenne az már nemigazán kapható és/vagy túl drága (55ös sony XE90, XF85, XF90, Samsung Q)
Két modelt néztem, 200 és 250ért (UE55MU6402 és UE55MU7002) Néztem összehasonlítást és ez alapján nem tűnik sokkal jobbnak a 7es. Viszont tesztekben jókat írnak róla.
Kérdésem az lenne hogy jó vétel lehet 250ért az, vagy nem ér meg 50el többet mert nem sokkal jobb a képminőség. Esetleg más alternatíva? Vagy vájrak BF-ig vagy decemberig?Előfordulhat hogy ennyiért lesz jobb vétel, vagy ilyesmi olcsóbban?
-
Mr President
senior tag
Sziasztok.
49-50" méretben keresek tv-t. Van jelenleg jobb ajánlat mint egy LG 49SK8500 ebben a méret kategóriában?üdv
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Akinek van 55XE85 az megtudná mondani hogy tényleg lassú e a tv? Csatorna váltások, YouTube elindítása, források közti váltás, külső hdd-ről való lejátszás? Mert hiába a szép képminőség ha "idegesítően" lassú a használata és másodperceket kell várni a végrehajtásra. Emiatt tartok tőle. Nyugtassatok meg, vagy beszéljetek le róla -
Mr President
senior tag
LG 55 EG9A7V -ről akinek van tud írni tapasztalatokat? Mennyire gyors a rendszer? Webos 2.0 van rajta? Képminőség oled révén gondolom rendben van.
-
Mr President
senior tag
BTW ha valaki OLEDet szeretne venni, ettől jobb alakom lehet nem mostanában lesz. 360k az 55B7
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Elgondolkoztam tv váltáson. Kinéztem ezt a Sony 55XE850-es tv-t.
Olvasgattam itt véleményeket róla, voltak jók is és rosszak is. Rendelkezik valaki ilyen tv-vel? Van valakinek tapasztalata róla? Specifikáció alapján rendben van, de a rendszer tényleg lassúcska rajta? Képminőség milyen? Egy kalibrált Samsung 40F6500-asról váltanék, amivel képminőség terén tökéletesen elégedett vagyok. Csak a méret kicsi
Szóval megéri erre váltani? Árban lényegesen olcsóbb ez az XE85 mint az XE90.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Mr President
senior tag
Sziasztok
Gondolkozom a jelenlegi 40es samsung tv lecserélésén. 40F6500-as kalibrált tv-m van tökéletesen elégedett vagyok vele, csak elférne a nappaliban egy nagyobb. Kinéztem egy LG 55UH7707-et. Képminőség terén előre lépés lenne? Előre is köszönöm a segítségetek. -
Mr President
senior tag
Használt tv vásárlásakor milyen teszteket érdemes elvégezni? Vannak ajánlott videók, képek amikkel tesztelni lehet a tv kijelzőjét? Pl amik youtube-on elérhetőek azok megfelelőek? Esetleg van e ajánlott amit érdemes megnézni?
-
Mr President
senior tag
Samsung ue55ks8000-s modell mennyire ajánlott? Képminőség terén jobb/rosszabb az idei modellektől? Megéri ezt venni egy mu8000, lg sj850 vagy panasonic ex780 helyett?
-
-
Mr President
senior tag
válasz
J00hnny #17238 üzenetére
Köszi a választ. Szóval akkor annak szebb a képminősége? Árban, kb hasonló, viszont ahogy nézegettem a az lg rendszere a legszimpibb valamint jelenleg is egy samsung tv van azt megszoktam. Plusz egy eszközt semmiképp nem szeretnék használni.Olyan tv kellene aminek jó a rendszere és a médialejátszója is rendben van és használható. Az nem hiányzik hogy az a...zásból álljak ki amikor elindítani akarok valamit vagy megnyitni a youtube appot és lejátszani valamit. Szóval azért legyen elég szmárt
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
A jövőben tervezek 55ös tv-t vásárolni. És kicsit előre szeretnék utána nézni, hogy melyiket kell majd nézegetni, és amikor jó akcióban lesz megvásárolni
Amiket kinéztem: LG 55SJ850 | Samsung 55MU8000 | Panasonic 58EX780
Leginkább filmek, sorozatok nézésére használnám, valamint sportműsorok (tenisz, foci, f1), alkalmanként ps4. Ezek közül a legjobb képminőségű mellett szeretnék dönteni.
Melyiket vennétek? Esetleg más?
Előre is köszönöm. -
Mr President
senior tag
Sziasztok
LG tv vásárlásán gondolkozom. Három modellt néztem, ebből szeretném ár/érték arányban a legjobbat választani. A versenyzők:
55UH7707 vs 55UH8507 vs 55UH950V árban 300 vs 350 vs 390
A kérdésem az lenne, hogy képminőség terén megéri a 8507 helyett a 950-et ( 8bit vs 10bit panel közti különbség?) választani a 40k-s felár mellett? Valamint a 7707 és 8507 közt a 3d-t leszámítva van képminőségbeli ugrás?
Szóval picit tanácstalan vagyokKöszi a segítségetek
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Samsung 50JU6800-ról vélemény, tapasztalat? Szép képe van? 40F6500ról váltanék, képminőség terén van fejlődés ahhoz képest? Az uhd felbontást leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest