Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz Hrabo86 #7475 üzenetére
A c vegzodesu sonyk mind tavalyi modellek 805-7-8-9. Kozottuk csak a kava/talp szine illetve minimalis frissitesi kulonbseg van papiron. Gyakorlatban teljesen mindegy. En W808c modellel rendelkezem amit tavaly vettel de most sem vennek mast. Szerintem w8..c szeriat valasztod nem fogsz csalodni.
3D-t mar nem sokat hasznalom erdetileg is csak a gyerek miatt volt fontos. Eddig meg senkinek nem fajt tole a feje a csaladban.
Kepminosegben nagyon rendben van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hrabo86 #7475 üzenetére
Az UE60J6240 is teljesen jó vétel, viszont ha jó 3D-t akarsz Dual Play-jel, akkor csak LG 3D-t vegyél, van még a raktár nevű üzletben itt. Vagy mint a.sebi írja esetleg használtat.
gamegod Ilyen az LF5400, egy sima alap tv.
morgyi Talán ezek, de azért nézd meg, mert panel ügyben manapság már semmi sem biztos.
-
headhunter
addikt
válasz Hrabo86 #10178 üzenetére
- Másik tv ajánlás?
Ennél jobbat, ilyen árban nem tudok, utolsókat árulják, talán még kifoghatsz bontatlan darabot...
-----------------------------------------------------------------------------
Áremelés...
Március-áprilisban jönnek a 2017-es TV-ék, jóval 250.000Ft feletti nyitóáron.
pl.: 55" 4K TV, min. 400.000Ft felett is kezdhet...
-
Tegla80
addikt
válasz Hrabo86 #10182 üzenetére
Szia
Ha csak ezen mulik akkor itt 5,5e/2db 3D szemuveg ami jo a fentebb linkelt Sony tv-hez.Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
válasz Hrabo86 #10182 üzenetére
Az edigital szokta még kb. hetente-kéthetente a 60J6240-et akciózni, árban úgy 249k környékén(csak most éppen nem olyan kedvük van ) 2 év gyári regisztrálós garival, és azzal kb. ugyanott lennél árban. De ezt még egy éven belül lehet bővíteni is.
Van még Panasonicból is az 55CS630E, aminek gyári 5 év garija van regisztálással. -
törölt tag
válasz Hrabo86 #10200 üzenetére
Nem ismerem azt a boltot közelebbről, se a futárcéget nem tudom, hogy melyikkel dolgoztatnak. Néhány órát nem árt pihentetni, a doboz sértetlenségére kell figyelni, és majd lefotózni vagy videózni se árt. Meg nehogy visszavitt, használt darab legyen.
pixelmester. A smart részre ott van az S905-ös kütyü, ha valakinek ez része a fontos, de ezeket mind sokszor leírtuk itt, és ennyi pénzért bőven jó vétel ez a tv. Vond leírása alapján elég szép eredményt lehet kihozni a képéből, (black crush-nak nyoma sincs, ami azért jópár VA paneles kijelzőnél előfordul) Ilyen az LCD technológia, és nincs is jobb ennyiből. Nem is tudni, hogy mikor lesz OLED 100cm körüli méretben. Talán 10 év múlva.
Ja, és kamu 4k tv nincs, még a noname gyártók TN paneles tévéi sem kamu.[ Szerkesztve ]
-
Milan24
aktív tag
válasz Hrabo86 #42104 üzenetére
Személyesen vittem vissza mutattam a képet az Euronicsba, a srác már hozta is a bontatlant. Max 10 percet voltam bent. Hát nagyon picike csavar fogja fel a TV-t, az tuti nem ér át. Amikor kivettem meg letettem is, úgy csináltam mint egy kisbabával bánnék. Full óvatosan. Elég zavaró, főleg, hogy majdnem ugyanott vannak ezek a bevilágítások. Igaz ennél má nem annyira durva de már hogy felidegesítettem magam nem tudok másra koncentrálni sajnos......idegesít😕
-
Piftuka
veterán
válasz Hrabo86 #42104 üzenetére
" Direct LED-es megvilágítást kapott. Durva hogy mégis a széleken ilyen bevilágítás legyen, ezt inkább várná az ember az Edge LED-től."
Nem lehet általánosítani. Direct LED-es készülék is produkálhat megdöbbentően nagy fényszivárgást, és az "Edge LED" panel is lehet szinte tökéletesen fekete.
A pár nappal ezelőtti kérdésed kapcsán javaslom, hogy olvasd el a 70 colos változat tesztjét: Sharp LC-70UI9362K review
--> Ennél említi a sarkoknál jelentkező fényszivárgást, A kérdés, hogy ez mennyire általános!?
Ez pedig egy bemutató film, ahol működés közben láthatod: J'ai reçu l'énorme télé 70" SHARP LC-70UI9362E
Az tény, hogy ilyen méretben ebben az árban nincsen konkurense. A TCL 65EC780 volt még hasonló áron a húsvét körüli akciókban, de az is "Edge LED".
A 70 colos VA paneles LG-t pedig sajnos még nem láttam! Náluk ritka ez a paneltípus; minden évben csak 1-2 modell kapja.
Láttam tőlük nagyon jó megoldást, és egészen gyenge végeredményt is."Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz Hrabo86 #42131 üzenetére
Elnézést, véletlenül nem jó videót linkeltem fentebb!
Ez a megfelelő: J'ai reçu l'énorme télé 70" SHARP LC-70UI9362E
Igaz, hogy otthon ezt egy monitoron, vagy tévén nézed te magad is, de én kedvelem az ilyen "kicsomagolós, a terméket otthon, működés közben bemutató" videókat, mert nagyon sok hasznos dolgot meg lehet tudni belőlük.
Ezen is jól látszik a tévé tükröződésének mértéke átlagos, lakás körülmények között, a remek kontrasztja, és az, hogy a francia tesztelő szerencsés volt, mert a látottak alapján azon a készüléken egy árva bevilágítás nem sok, annyi sincsen. (Ahogyan a szaturáció romlás mértéke is, mert a padlóra tette, és felülről filmezi.)
Lám, ez a készülék sem kivétel, mert lehet kifogni példás darabot Edge LED-es készülékből.
Miközben a "What Hi-Fi?" stábja egy olyan darabot teszelt, amelynek a sarkaiban volt némi bevilágítás. (És igen, ők is kifejezetten jónak értékelték a tévét összességében.)
"Aquila non captat muscas."
-
umfrider
senior tag
válasz Hrabo86 #42131 üzenetére
Hogy legyen? Megveszed először te, vagy megvegyem én?
edigitalnál már a kosaramba van, csak meg kell nyomnom a gombot.
Ha nem megfelelő, akkor visszaviszem, aztán marad a Sony. Nincs mit tenni [link]Ez alapján már szvsz megvehető. Amikor a menüben navigál, nem vehető észre felhősödés.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Hrabo86 #42161 üzenetére
Ha valóban üt, nem csak azt állítják róla akkor vinnie kellene. 4 fejes gyémántos fúrószár átviszi a vasat is. Hosszú ideig talpon voltak a tv-k, 1 hónapja felraktam falra. Legjobb!
Megrendeltem, de a honlapon valamiért nem engedte a szegedi személyes átvételt, így kénytelen voltam kiszállítást kérni, majd megjegyzésbe kérni, hogy amúgy nem ezt szeretném
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
válasz Hrabo86 #42305 üzenetére
Nem sok lehetőségem van. Mivel telefonon nem lehet rendelést leadni, az üzlethez nem szeretnek 2x45 percet sorba állni (1x rendelésnél, 1x átvételnél), így megrendeltem ismét, de most előre kifizettem.
Sajnos az edigital számomra sem ua az üzlet, mint 10-15 éve, de mit tehetek? Máshol min +80-ba kerül.Majdnem elmentem ma a Sony-ért Médiába, de úgy döntöttem adok egy utolsó esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest