Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecaga21
senior tag
Mi a véleményetek a Samsung UE43MU6102 tv-ről most venni?
-
strynox
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszi a tanácsot! Az, hogy a DTS nem támogatott egy kicsit meglepett.
Nagyon jók a videók, renegeteg hasznos infó van bennük. Ezzel együtt egy részletesebb technikai / gyakorlati összefoglalót a különböző szakmai rövidítésekről és tesztelési eljárásokról szívesen olvastam volna, ha van a leírásban - a tesztjeid egy részét szaktudás híján nehezen láttam így át.
-
strynox
tag
Sziasztok!
LG C1 vagy TCL C825 55"-os TV-t szeretnék venni. A C1 elenyészően drágább, de esetleg lenne itt valaki, aki le tudja írni, hogy adott esetben miben jobb/rosszabb az egyik vagy a másik?Szempontok fontossági sorrendben (65% film, 35% sport használatra, egyszerre kb. 3-4 óra):
- tartósság (min. 5 év jó lenne)
- képminőség
- hang
- fényerőNyilván a különbség akkor érdekel csak, ha számottevő, a hangyányi különbségek nem számítanak.
Nagyon köszi, ha tudtok segíteni.
-
Héliosz
tag
válasz
kerekes.pter
üzenetére
Ez a 95T gyakorlatilag. Jó fekete, jó kontraszt, de nincs Dolby Vision. Ha sokat Netflixezel pl, akkor az nem egy rossz dolog, ha van a tvben.
Vannak alternatívák, LCD-ből pl a TCL C825, illetve kicsit drágábban az OLED-ek jobb képminőséget képviselnek.
-
kerekes.pter
tag
Sziasztok
Esetleg ezzel az eszközzel van valakinek tapasztalata illetve véleménye?
Samsung QE65Q95TDT -
Zoona
aktív tag
válasz
rainman72
üzenetére
Az a "jó" a fórumokon, hogy a szmájlik megviccelik az embert és félreértelmezhetőek a dolgok
Tegnap megrendeltem, várom az átutaláshoz a számlát aztán remélem szállítják is a jövőhéten.
Írok majd véleményt, de lehet nem járnak vele jól az emberek - mert annyi lehetne, hogy szép. Összehasonlítás alapja az LG 6950PLB lenne amit azthiszem 2018-ban vettünk.
Mindenesetre, köszönöm a segítséget és a sok jó tanácsot, ezért szeretem a pH fórumot és közösséget, mindig kap segítséget az ember mert mindig van egy topic.
-
rainman72
Topikgazda
De hogy van,honnan jött ez?

Tényleg kiváncsi vagyok rá,ha nem is pont erre de egy újabb model kellene,már csak ez hiányzik a sorból kb..
Árban a legjobb 55"-os nem oled tv kifutó áron tudása alapján.
Nyugodtan meg lehet írni róla véleményt egy új tulajnak erre céloztam.
A fényerő ami kicsi talán,de 2021-22-ben kezd újra magára találni a Sony ezzel a tv-vel. -
MZsoltee
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nézegetem tovább a lehetőségeket. Van egy PC (adatlap) ez lenne a felső szinten a dolgozóban. Alul a nappaliban lenne elhelyezve a TV (QE55Q60AAU / TCL 55C728 / egyéb 55-ös TV 250k körül ig). Olvasgatva steam linkről, ehhez hasonlóan a következő elvárások is lennének a TV-vel kapcsolatban.
Hálozaton a PC hardverét használva szeretnénk rajta játszani. Ehhez kontrollereket (2-4db) és esetleg billentyűzetet és egeret kötnénk BT-on keresztül a TV-re. Ebben van valakinek gyakorlata? Az eddig kinézett TV-k megfelelőek erre? Ha nem mire lenne szükségem, hogy ez működni tudjon? -
Héliosz
tag
Tavaly volt 1-2 IPS modell, pl a Nano753 az LG-től. Idén nem tudom mekkora a panel lottó...
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Szülőknek keresek hálóba tévét. A méretet 49-50" ban lőttük be.
250.000
TV nézés főleg sport (Foci és kézilabda)
kb 2,5m 49-50" lőttük be.
Főleg este (hálószobába lesz)
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Az ággyal szemben lesz a tévé, de főleg az IPS lenne a preferált mivel a falon lesz a tévé enyhén bedöntve.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Youtube (De ezt már mindegyik tudja)
Nincs
Mindegy, falon lesz
Jelenleg a nappaliban egy LG tévé van aminek már nagyon megszerették ezt a Magic Remote távirányítóját, így maradnánk az LG vonalon.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
Csak újVégig néztem az idei LG felhozatalt de teljesen elvesztem benne. Jól látom hogy ekkora méretben nincs 100-120Hz es tévé? IPS es tévét se nagyon találtam.
Még egy dolog amit észrevettem és nem tudom hova tenni. Hogy működik az edge led & local dimming kombináció?
-
Kaba
veterán
válasz
Zsombors97
üzenetére
A tévével nicsen semmi gond. Ajánlott készülék.
Ő arra célzott, hogy egy sokak által már ismert készülék, így nem fog új dolgokat mutatni
( ettől függetlenül neked még mutathat). -
Zsombors97
tag
Igen, kíváncsi vagyok, mert élőben nem láttam még, de van 2 hetem visszaküldeni, ha nem tetszik. Nem teljesen értem az ezzel kapcsolatos értetlenséget. Visszaolvasva a topicban ezt és a TCL-t ajánlottátok, bízom bennetek, mert jobban értetek hozzá, mint én. Az eredeti terv egy LG C1 volt, de sok körülmény változott és az a 130.000 Ft jobb helyen van most máshol, amennyivel a C1 drágább lenne.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Zsombors97
üzenetére
2 év után és megannyi frissítés után kiváncsiak vagyunk mit mutat
-
Zsombors97
tag
Megrendeltem emag-ról a sonyt, kíváncsian várom. Köszi a segítséget.
-
Beast007
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni tőletek.
A kiszemelt készülék egy LG OLED 48” C1 lenne, netflix , Hbo max (és ami lesz helyette) , PS5 menne rajta, valamint néha a pc-t is rákötném 1-2 cím erejéig. Viszonylag kicsi 11m2-es szobában használnám így elég közelről tudnám csak használni (1,5 -2m). A szoba délelőtt világos viszont du és este fele sötétebb és hétvégét leszámítva inkább délután tudok leülni elé. A kérdésem az lenne , hogy ebben az ársávban van e jobb alternatíva vagy nyugodtan vehetem ezt? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Héliosz
tag
Nekem volt már az összes gyártótól
kb tévém ezek közül. Időtálló a Sony, a droid is kapni fog még frissítést remélhetőleg. Képminősétben LCD szinten a TOP-ban van, Q95T is jó, annyi, hogy az "csak" 8bit+FRC, illetve a Dolby Visiont nem tudja, ami elég nagy hátrány, ráadásul mozgásban is jobb lesz, mint a többi LCD ebben az árfekvésben.Q70 csak edge led, Q80 FALD-os, de a Sony is az.
-
Zoona
aktív tag
válasz
Héliosz
üzenetére
Időtállósàgàba mit fog tudni a Sony? Alkalmazàsok lesznek rajta, frissítések? Vagy itt nem jön ki az, hogy tavalyi modell és elavul?
Én is filózok még TV-n, pár héten belül venni kellene màr. Eddig gondolkodtam a Samsung 95T-n az 300e, de lenne helye annak az 59ezernek màshol is. Vagy megérheti a felàrat az a TV a Sony/Tcl hez képest? Esetleg a q70a/q80a?
Mert ha megérik a felàrat akkor elgondolkodom és ràbólintanék, de ha annyival nem jobb akkor a Sony ban megbíznék.
-
Héliosz
tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Szia, XH9005 képminőségben jobb lesz a TCL-nél, én azt venném.
-
Zsombors97
tag
Keresem a legjobb TV-t 55" méretben 250k környékén. Nagyjából 2 opciót találtam, ami jó lehet, ez a TCL 55C728 és a Sony XH9005. Ha esetleg van valami más best buy, akkor szívesen várom az egyéb ötleteket.
250.000
80% film 20% sport és tv
3m, 55"
Többnyire sötét szobában, este
Általában szemből, néha enyhén oldalról, ketten.
Netflix, HBO, Disney+, AirPlay
Később soundbar miatt ARC/EARC
Mindegy, falon lesz
Gördülékeny, felhasználóbarát oprendszer (ilyen létezik?) normális távirányító
-
Csak új -
totopad
senior tag
Sziasztok!
50-55 környékén keresek valamilyen megbizhatóbb TV-t -lehetőleg ne Samsungot-, ami tud 4K HDR-t esetleg 120 hz-et.
Leginkább sport, film, némi streamelt játékra lenne. Összeg max 4-500 -
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01
üzenetére

Én is megvettem vna annyiért,de már nem tudom hova tenni őket
Q60 nem nagy szám,Q70 meg drága.
Xiaominak jó az ár/értéke ennyiért meg főleg. -
darkstreet89
tag
Sziasztok!
Anno költözéskor kaptunk egy Telefunken tv a szüleimtől, ami úgy 5 évet bírt is, de most szépen kezd meghalni a led és szegény már kék mint a tenger. Így segítséget kérnék, hogy a becélzott árba van valami olyan TV ami úgy nagyjából megfelelne számunkra. Köszönöm!
150-250k2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Filmezés, tévénézés, játék (Xbox Series X)3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
3-4 m/ 50-55"4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Gyerekőc miatt inkább világos.5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből és 3-an6. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak új -
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01
üzenetére
500e is volt a 75Q70A sztem az a max amit ér.
A Xiaomi meg FALD ami egy jobb háttérvilágitási megoldás mint a Q70 edge ledje.
Max vissza küldöd. -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Akinek esetleg van 55NANO753PR TV-je, esetleg le tudná mérni, hogy milyen távolságra van a két fölső VESA rögzítőpont a TV tetejétől? (Tetőtérben, a tető belső felére lenne rögzítve és készítjük hozzá a tartókonzolt, de még nincs itt).
-
rainman72
Topikgazda
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01
üzenetére
A 85AU7102 tavalyi model.
Láttam már 500-ért is a 72 végűt.
Q70 és Q75 között nincs lényeges difi,talp,káva színe ilyesmik.
A 75Q60-nal talán jobban jársz mint a 75PUS8506-al,de mind2 panellotó.
Nálam volt Q60 gyatra volt a feketéje.
A Philips meg elvileg IPS,ott is gyengusz lesz a fekete sötétben,az ambi vmennyit korrigál.
Mint már írtam Q70 de inkább a Q80A lenne szint lépés.
Vagy egy Sony 75X90J.
Vagy [ez a Xiaomi,ami még nem volt 500e alatt,de most csak 380e] Csak semmi info rola sajnos.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
TV kiegészítő vásárlással kapcsolatban lenne kérdésem.
Lenne egy TCL65C715 tv-m. Sajnos a lábain annyira alacsonyan áll a tv, hogy ha soundbart rakok a tv elé, akkor nagyon macerásan tudom már kelezni a tv-t távirányítóval, gondolom útban van tv infra vevőjének a sb...
Létezik-e erre esetleg megoldás? Infra érzékelő kifezetésre, erősítésre stb.
Köszi a tippeket.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Esetleg még
QE75Q75A -550k Samsungtól
Bár egyáltalán nem értem mi a különbség a Q75A és a Q70A között.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Héliosz
üzenetére
Elnéztem, az a 75PUS8606, nincs qwerty távirányitó, 380k.
A 75PUS8646 az 470k a mediamarktnál, máshol nem is találtam belőle,
Akkor inkább:
Samsung QE75Q60AAUXXH 400k
Samsung UE85AU7102KXXH 530k?Vagy qwerty nélkül is jobb a Philips mint a q60a? Az AU7102 meg már régi széria, hogy 85 inch ennyi?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
herdsman12
üzenetére
Philips 43PUS8506 vagy TCL 43C725.
-
herdsman12
őstag
43"-os, Bt-s és fejhallgató csatlakozós TV-t keresek.
IPS panel elég.
Van ilyenre valami extra jó ajánlat? -
alaves
addikt
válasz
tmate89
üzenetére
Ha így felkészülsz a vásárlásra és ennyit költesz érdemes fontolóra venni: LG OLED65C1.
A helyedben megnézném boltban a készülékeket, vinnék pendrive-on filmet (illetve esetedben ráköttetnék egy eladóval egy kiállított PS5-öt is). Érdemes "elmolyolni" 1-2 órát, hogy kiválaszd a megfelelőt. -
tmate89
csendes tag
Sziasztok , véleményeteket szeretném kérni az alábbi ügyben , lecserélném a régi Tv-t . Nézelődtem magamtól is kicsit , ha esetleg van más ötlet szívesen fogadom .

Samsung QE65QN95AAT ~580k
Hisense 65U8GQ ~ 320kezt a kettő TV néztem , megérné a felárat a Samsung vagy felesleges és jól teljesítenek ezek a Hisense TV-k is?
Ha van más opció kérem osszátok meg velem
1. Tévére szánt összeg, forintban? 300-600
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmezés , PS5
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 4-5 méter
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Nappali ,Világos
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? enyhén oldalról , talán egyenesen
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) -
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) HDMI 2.1 PS5 miatt
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samsung TV-m van 8 éve , de hajlok mindenre
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új -
mpierre
veterán
Sziasztok!
Az örökzöld sláger: gyakorló nagymamának "birodalmi sugárvető" helyett lapostévé beszerzése lenne az elképzelés. Nos - igen - a csökkentett rezsicsökkentés megközelítésből is.
Minél kevesebb, de ne menjen a használhatóság és megjelenítés rovására.
Tévé
Kb 3 méter; 40-43 col (nincs több hely)
Minden napszak, változó fényviszonyok (délelőtt árnyékos; este pont 30° körül esik rá a lemenő nap fénye)
Szemből, egy fő.
Ha funkciónak tekintjük, akkor nem kell 4k.
Scart (ha még létezik ilyen új tv-n) + sztereó rca out (ez lehet 3,5 mm jack is)
Középen
Oprendszer lehetőleg egyszerű legyen (pl: samu le40c650), alacsony fogyasztás
Nincs.
Új, sok garanciával. (ha csak plusz vásárolható nem gond) -
Héliosz
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
380 rongyért jó vétel, igen.
-
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
Az alábbiban kérném segítségeteket. Irodába a tárgyalóba keresek tv-t. Az egyik legfontosabbb behatároló tényező, hogy kb. 200-250eft lenne most a keret. Olyan gyakori használatban nem lenne. Összesen annyira lenne szükségünk, hogy a céges hálózatba kapcsolva screen mirrort tudjunk csinálni.
1. Melyik a legnagyobb képernyőméretű TV ami ennyiért megtudunk venni?
2. Mekkora képméretű az a TV amit ennyiért érdemes is megvenni?Előre is nagyon köszönöm
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01
üzenetére
Egy normálisabb qled már mini led kategoria ami drágább mint az oled. [link]
75Q70A vagy Q80A már előrelépés a NU7000 után.
Billenytűs táv csak a Philipsnél rémlik
75PUS8536 sokáig 350e volt de ugy néz ki kifutott.A 46 végűt meg kell kérdezni de sztem az nem az, ott a szín más
-
Héliosz
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Philips 75PUS8646/12
asszem ez androidos és qwerty-s távirányító van hozzá.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Egy Samsung UE65NU7002 tv-t használunk megelégedessel.
Viszont házba költözvén ez a TV haloszobai kepernyőnek avanzsálna át.
Ergo nappaliba szeretnék valamit ami mindenben kicsit jobb mint említett TV, legyen az képminőség, képatló, menürendszer gyorsasága.
Adott app hogy milyen gyors fugg az apptol, ugye? Mármint a Samsungon a Netflix nagyon király, a HBO Max az elég gyatra, A Disney+ meg annál is rosszabb. Egy jobb TV-vel ezek javíthatóak? Vagy csak ilyenek az appok?
Ami kellene;
Olyan remote aminek a hátoldalán billentyűzet van
Max 550k
Min 75"
Lehet innen apróról is, de új legyenEnnyiért ekkora OLED nincs, QLEDet találtam Samsungtól, az jó lehet? Esetleg TLC? Találtam 530ert Samu 85" de sztem az kepatlon kívül nem tud sokat, tévedek?
600k
Streaming appok, plex, sport.
Kb 3-4m, szóval 75-85 inch
Nappaliban lenne lehetséges a sötétítés , és nappal-este nézve
Szinte szemből , többen.
HBO , Netflix,Disney+YT, etc... ezek fontosak lennének mivel 70%ban csak ezeket használjuk.
Bluetooth jó lenne
m1 falon lesz.
Tökmindegy
Billentyűzetes remote, de a legeger is jól hangzik, ambilight nem kötelező, de jó.
Mindegy de gari legyen és hibátlan -
Kaba
veterán
válasz
Zsombors97
üzenetére
Felesleges spekulálni(válaszolni érdemben nem is lehet ilyen jellegű kérdésekre, mivel bármi megtörténhet). Amennyiben egy akciós árat látsz az általad megvásárolni kívánt készülékből, akkor vedd meg.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Zsombors97
üzenetére
Mik nem jutnak eszedbe

Hány tv-t akarsz idén venni hogy ennyire érdekel?
-
Zsombors97
tag
Mit gondoltok a Kína-Taiwan konfliktus mekkora hatással lesz a szórakoztató elektronikai termékek piacára? Ha jól tudom az elektronikai termékek jelentős része Taiwanon készül. Ha eszkalálódik a konfliktus, vajon mennyivel növekednek az árak?

-
Leefty
csendes tag
Tcl 65C728 vs. Philips 70pus8506
Mindkettő befér, ár is hasonló, nem tudok dönteni

Melyiket ajánlanátok (Netflix, HBO, stb..., játékra nem használnám)? -
belashx
senior tag
-
fecaga21
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Akkor mi az ami még tűrhető rendszer és mi az amit kerülni kell? A sima androidot? En innen hapróról tervezek venni tv-t max 90ért , jó lenne ha 102 cm-est kapnék jó rendszerrel, de ahogy hallom webosra nem nagyon panaszkodnak. Amúgy lehet hülye kérdés, de ha valaki csak filmezik akkor mire jó a rendszer frissités?
-
Héliosz
tag
Jelenleg a 3.5-ig támogatott a legtöbb alkalmazás, aztán kitudja. De ez pl a Tizen-nél is így van. Legrosszabb esetben vesz hozzá egy mi boxot, apple tv-t, vagy Chromecast-ot. De szerintem egy ideig még nem lesz gond a 4.0-val...
-
fecaga21
senior tag
WebOS 4.0-ról mi a véleményetek?
-
Saccco
nagyúr
válasz
fOriginal
üzenetére
A TCL 65C825 volt akcióban 350-ért, annyiért simán az árkategória legjobbja volt.
A Sony X80-asai jellemzően IPS panelesek, nem méltók az XH90 mellé.
A bolti eladónak több jatt jut egy márkás készülékre, persze, hogy nyomja. Ha téves a konteóm, akkor szimplán nem értenek hozzá és nem is érdekli őket, hogy mi mellett állnak a boltban.
Nekem kifejezetten tetszik a TCL összeszerelése is. Semmivel sem rosszabb, mint egy akármilyen TV azonos árkategóriában.
-
Saccco
nagyúr
válasz
picilacika
üzenetére
A TCL 65C728-on és C725-ön elég jól működik a képernyőmegosztás. Bár ez a Chromecast érdeme. A 65C728 árban is közel van az általad megadotthoz.
-
desigo
senior tag
A Hisense tévéken nincs optikai hangkimenet? A Logitech Z906-os hangfal most az LG tvmről onnan kap jelet.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
TCL 65C728 vagy TCL 55C728 tulajokat kérdeznék. TV vásárlás előtt állok és szimpatikusnak tűnik a típus. NAS-ról néznénk médiatartalmat és néztem Vhiktor videóját, melyben felhívta a figyelmet arra, hogy a készülék médialejátszója nem az igazi. Ezt azóta sikerült orvosolni, van megoldás rá? -
atius
csendes tag
Sziasztok!
200-350e
Tévé, Film,játék
55 65 col, kb 3-4 méter
minden napszak, világos szoba
szemből, ketten
Netflix,
usb hdmi
falon lesz
TLC van...Hisense,Philips
Talán Ambilight
inkáb új, de lehet használt is garanciával -
bnorci71
addikt
-
alaves
addikt
válasz
LWhite
üzenetére
Ha eddig is zavart TV-nél, monitornál a pixelhiba akkor küld vissza. OLED-nél szokott később is jelentkezni (akár évek múlva is) pixelhiba, viszont ezek egy részét vagy mindet javíthatja az 1 órás pixelfrissítő (menüből indítható opció, Hisense-nél nem tudom mi a neve). 3x közvetlen egymás után futtatva jó eséllyel javíthatja a pixelhibát (az évek során nálam már többször javított pixelhibát, de van amit nem).
-
rainman72
Topikgazda
válasz
ginola
üzenetére
250e árban nincs jó 65" tv jelenleg csak tv ami inkább csak általánosabb felhasználásra pl tv adások ajánlotabbak.
A TCL 65C725 volt, most jelenleg sztem drágább
55"-ban ha még kapható akkor a Sony 55XH9005 a jobb deal a magasabb hdr fényerő miatt a TCL C728 mellett/helyette.
Illetve a FALD miatt jobb feketét is tud
Ez is csak azért ennyi mert erősen kifutó,am jóval 300e felett van az utodja az 55X90J.
A TCL ára viszont tudásához képest jellenleg a legjobb ár/érték.Amik a linken vannak tök átlagos tvk,a megadott árhoz voltak össze szedve,mind gyengébb mint a C728.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
CactuSSPP
üzenetére
Hát igen,nem tudom miért nem őrzik meg a dobozát,alap lenne sztem is

Rengeteg Philips tv-t kipróbltam,egyikkel se volt nagyobb gondom,de kisebb se nem azért adtam el őket
Sztem árban az egyik legjobb képminőséget hozza.
Igaz a 300e ára nem legjobb de még így is a belefér kategória.
70PUS8536 is ilyen,ez pont nem volt mert oled lett a vége,lcd vonalon meg egy idei tipust várok. -
CactuSSPP
csendes tag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszönöm a választ, a Sony-ra szavaztam volna én is, viszont 3 év MM garival van 1 éve vásárolva, ez a kisebbik gond, a doboza nincsen meg, és itt szerintem el kell engednem, mert már a hazaozás is necces, de ha gari ügyintézés lenne, véletlenül az még neccesebb.
Mindeközben találtam egy ilyet: https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/philips-70pus853612-70-4k-uhd-smart-tv-p260919 - és mivel ez is VA mint a kisebb, ha az asszony meggyőzöm, hogy nincsen túl nagy TV akkor ennyiért úgy gondolom ez jó vétel, az ambilight-rt cserébe engedve kicsit a kép minőségből a másik 2-vel szemben.
Köszönöm az infókat még egyszer -
moldvantal
újonc
Sziasztok!
150-200e
Tévé, Film
40-50 col, kb 3-4 méter
minden napszak, világos szoba
szemből, ketten
HBO, Netflix, Plex
Nincs
falon lesz
Eddig LG 49UJ6300 volt, de a kép kritikán aluli. Szélei világítanak, fekete szín nem létezik, néha sötét csíkokat tesz a képre, szóval az LG-t hanyagolnám
nincs
inkáb új, de lehet használt is garanciávalTöbb oldalt visszanézve, meg pár külföldi fórumot is olvasgatva egész jókat olvastam a TCL tévékről. Itt főleg a C728 van említve sokak által, a C725 ettől gondolom valamiben rosszabb. Megéri a 50C725-öt megvenni, vagy az ugyanolyan generic tévé mint a többi az árkategóriában? Esetleg maradjak az 55C728-nál(bár ez drágább mint szeretném), vagy vannak más tévék amiket jobban megéri megvenni?
edit: esetleg ha nem oled, akkor egy 55P615?
-
Zsombors97
tag
55" méretben a nem OLED kategóriában továbbra is TCL a best buy?
-
dropi
senior tag
válasz
rainman72
üzenetére
Ismerem, alapól jobban bírom az IPS-t, de ezt feláldozom az 5 coll oltárán
AZ LGnek a menüje sztem is borzalmas, kicsit attól félek, hogy ha légegeres távirányító lesz hozzá, azt belehajítom a tévébe egy hét után. Egyszer már majdnem ez történt, pedig nem vagyok egy ideges típus 
-
rainman72
Topikgazda
Nem igazán lesz difi,mind2 alap proci-t használ,talán azon finomítottak esetleg.
Nem bánnám ha a menü,bállítások például gyorsulna kicsit,nálam döcögős.
Ez ami javításra szorulna.
5 coll méret azért sokat jelent.
illetve azt is jó lenne tudni neked melyik panel az ideálisabb,ismered-e őket,úgy könnyebb lenne a választás,mármint neked
-
dropi
senior tag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszi a segítséget
Tehát a70NANO753PA jobb választásnak tűnik havonta egy ezressel drágábban, mint a 65NANO763QA. Utóbbinál akkor az h idei, annyira nem lényeges, amennyivel nagyobb a tavalyi minimális pénz különbséggel? Jó, ez lehet, hogy zavaros volt kicsit, de remélem, érted 
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Assetto Corsa Rally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( ettől függetlenül neked még mutathat).