Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 20 ezer Ft-ig melyik a legjobb SSD? Csak az oprendszer lenne rajta, meg a programok.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Üdv.
Samsung 840 EVO-ról mik a vélemények? Nekem ezt ajánlgatják, és nem szeretnék mellényúlni.
-
marquuard
veterán
Üdv. Samsung 840 EVO 120GB Basic-nál 20 ezres kategóriában van nagyobb teljesítményű SSD?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 20-22 ezer Ft-ig melyik SSD-t ajánljátok, amin a rendszert használnám? Gondolkodtam a Samsung-on, de lebeszéltek róla. Még az OCZ Vertex-en gondolkodtam, de nem ismerem sajnos. Előre is köszönöm.
-
marquuard
veterán
Üdv. Tervezek egy SSD-t a rendszernek és segítség kellene, hogy melyiket válasszam. Nálam fontos a teljesítmény és a tartósság.
Három alternatíva jött eddig szóba:
-OCZ Vettex 4
-Kingston HyperX 3K
-Samsung 840 EVOMind a három 120GB-os. Maximum 20-22e Ft-ot szánnék SSD-re. A három közül melyiket ajánljátok? Vagy ha tudtok ebben az árszegmensben jobbat, akkor megköszönném.
-
marquuard
veterán
válasz Picturemaker #24047 üzenetére
Valahogy erre számítottam
Szerintem az Intel 520, Vertex 4 és HyperX 3K trió közül egyikkel sem nyúlok mellé.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz Picturemaker #24051 üzenetére
Engem az 5 év garancia győzött meg az OCZ-ről, semmi tapasztalatom nincs SSD terén. A HyperX 3K is elég szimpatikus. A Samsungról meg PH-s cikk is volt, hogy egyik hiba kijavítása után jött a másik.
-
marquuard
veterán
OCZ Vertex 460 megbízható? A saját árszegmensében elég jól el tudja adni magát a review-ok alapján, nagyon úgy néz ki, hogy erre esik a választás. A 20nm helyett 19nm valóban sokat javít a teljesítményen és az élettartamon?
-
marquuard
veterán
Létezik olyan SSD-nél, hogy meg van szabva, hogy hány GB "adatforgalmat" generálhatok 1 hónap alatt? Hallottam olyanról, hogy be lehet állítani egy limitet, amikor már nem enged több adatot rápakolni. Elvileg biztonsági okokból van ez a funkció.
-
marquuard
veterán
válasz Ice&Lime #24499 üzenetére
A weboldalon található leírásra és jellemzőkre gondolok. Tehát ha szerepel ott az a bizonyos adatmennyiség, akkor arra vonatkozik a garancia ezen pontja. De ezek szerint akkor a jellemzésben nem tüntetik fel.
Esetleg tudni valamit arról, hogy a HyperX 3K-nál van-e garanciaelvesztés egy adott adatmennyiség meghaladása után?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. OCZ Vector 150 mennyire időtálló? 5 év garancia van rá, ami elég bíztató.
-
marquuard
veterán
Ha most veszek 840 EVO-t, akkor azon már frissítve van a firmware?
-
marquuard
veterán
Üdv. 3 SSD jöhet szóba:
-OCZ Vertex 460
-Samsung 840 EVO
-Kingston HyperX 3KMelyiket ajánljátok? Egy rövid indoklást is szeretnék kérni. Előre is köszönöm.
-
marquuard
veterán
Üdv. Playstation 4-hez keresek időtálló SSD-t intenzívebb használatra (játék) 25e Ft-ig. Nem tudom, hogy ebben a helyzetben megéri-e SSD-t használni, ha jól tudom, idővel degradálódik nagyobb igénybevételkor. Ha így van, akkor maradok a HDD-nél.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, HyperX Fury és 750 EVO közül melyiket érdemes választani? 120GB-os modell érdekelne.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Teljesítmény szempontjából melyiket érdemes választani? HyperX Fury vagy ADATA SX930? Mindkét modell 120GB-os.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Fujitsu A557 laptopba keresnék SSD-t. Kinéztem egyet ami tárhelyre megfelelő, Kingston SSDNow UV400. 240-256GB tárhely kellene, 25-26e Ft-ért mit ajánlanátok?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Max. 20e Ft-ig szeretnék 120GB-os SSD-t vásárolni OS alá. Az összefoglalóból néztem ADATA SX900/SP900-at, nem találok webshopokban, illetve HyperX 3K-ra is azt írja az árukereső, hogy nincs már. Asztalihoz szeretném átlagos felhasználásra, inkább csak OS-hez. Az alaplap egy Gigabyte UD3P. Melyiket tudnátok ajánlani ebben az ársávban?
-
marquuard
veterán
válasz Amazonas #45195 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Szintetikus teszteknek mennyire lehet hinni? Itt van pl. ez. Laptopban éppen UV400 van, ehhez próbálok viszonyítani, ami egyébként megfelelő most is.
Gondolom OS-szinten olyan nagy különbséget nem fogok érezni, az 5 év garancia viszont elég húzófaktor.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Helyben jó áron tudnék venni egy 120GB-os PNY CS900-at 3 év garanciával. Maga mint márka/modell mennyire megbízható?
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Úgy jártam, hogy a kinézett PNY CS900 128GB elfogyott, így az ADATA SU800-at néztem ki alternatívaként. Vehetem ezt? Viszonylag azonosnak tűnik nekem.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. ADATA SU650 vagy SU800 a javasoltabb? 128GB-ra lenne szükségem, gépben SU800 van, de hátha van valami jelentősebb különbség a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
SU650 kilőve, SU800 és Crucial MX500 közül melyiket válasszam? Nagyjából ezzel el is dől, hogy mivel bővítek. Nekem elég hasonlónak tűnik.
-
marquuard
veterán
válasz Amazonas #52782 üzenetére
Oprendszernek, photoshopnak, modellezőnek és éppen aktuális 1-2 játéknak, de azt nem erőltetném. 256GB is elmegy, nekem elfogadható a 13-14e ársáv. Ezek alapján maradt SU800 vagy MX500. Mindkettő 5 év garis, ez szempont volt. Tárolásra van merevlemez, SSD-t nem érinti.
Ezek alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.