- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
Oda jutottam, hogy egy Intel S3610 2.5 1,2tb MLC-t tettem a rendszer alá. Egész jól muzsikál. A tbw miatt se kell aggódni.
-
pilu85
őstag
Halljátok milyen kicsi a sebesség különbség átlagos felhasználás során a sata3 és az nvme között. Érdemes összehasonlító teszteket nétni. 1-2-5 mp. Ahogy néztem a rendszer sem fürgébb semmivel nvme ssd-n.
legyen az akár egy gen 4 es.
-
pilu85
őstag
Én sata3-usb3 átalakítóval ajánlanám tárolásra a laptop vinyókat. Vicc áron lehet kapni ilyen vinyókat.
-
pilu85
őstag
Én jobban bízom egy 100-200 napot ment 850pro-ban, mint ezekbe az újakba.
-
pilu85
őstag
válasz
viperabácsi #74496 üzenetére
-
pilu85
őstag
válasz
viperabácsi #74493 üzenetére
Szánalmasal ezzel a konzolok...ugyan mi bajuk lenne egy sata3-as ssd-től. Nehogy jól járjon a user.
-
pilu85
őstag
Csak mellékesen. Én a 860qvo-t torrentezni használom napi 1-2 órát,de 40-50 torrent seedben is van. Kb 200 napot ment, 17tb írással még 96 százalékos, és köszöni jól van.
5 év garit adtak rá anno(sztem elnézték, hogy evo). De sose lesz meg a 360tbw. Még ennél a sar qlc-nél is meg merem kockáztatni, hogy a vezérlő hamarabb tojik be a nand-nál.
Ha 42gb-nál nagyobb fájlt mozgatok, azt úgyis a háttérbe rajom, s csinálom a dolgom, egyáltalán nem korlátoz. -
pilu85
őstag
Hello. Filmnézős ssdnek milyet ajánlotok? Köszönöm
-
pilu85
őstag
válasz
Ereshkigal #70349 üzenetére
Hány terra ment rá?
-
pilu85
őstag
Hello.
SanDisk SSD Plus 2TB. Szemezgetek egy ilyennel. Ha jól olvastam Mlc-s, de Tbw-t nem találok. Vezérlője megbízható?Köszi. Üdv.: István
-
pilu85
őstag
válasz
Tappancs2001 #67498 üzenetére
Elég nagyra.
-
pilu85
őstag
válasz
quailstorm #67440 üzenetére
Jah értem. Hát igen, m2-be pm 951 és 981 em van.
Most meg beugrott egy pm863a sata3. Lehdt még jobbak is mint a nem consumer. -
pilu85
őstag
válasz
quailstorm #67438 üzenetére
Értelek. Engem az ára nem izgatott, inkább hogy a tbw a 960 gigásnál 1400tb. Ami elég meggyőző a strapára. A consumer az bolti?
-
pilu85
őstag
Hello. Most olvastam hogy a 860 qvo 1tb 360tbw-re can tervezve. Nem kevés ez egy kicsit?
-
pilu85
őstag
Köszi a sok segítséget.
250 gigás 850 pro és 1 terrás 860 qvo mellett döntöttem. A 850 es windows telepítős és egyéb programos lesz, a 860 torrentezős-filmezős. -
pilu85
őstag
A samu pm863 at olvasgatom. Eleg bitang tartós igaz?
-
pilu85
őstag
Hello, olyat szeretnék kérdezni, hogy kingston a 400 megfelel arra, hogy tv-t nézzek róla.?
Köszi -
-
pilu85
őstag
akkor oylan kérdésem volna. hogy van oylan program ami ki írja hány százalékos, illetve mennyi írás van rajta?
-
pilu85
őstag
hurrá mert a samsung pm951 nek nyoma sincs az összefoglalóba. de van az sm951, és annak sincs :S na mind1.
-
pilu85
őstag
válasz
Aurig@ #40484 üzenetére
senki sem ír véleményt sajna. de gyanítom, hogy egy minőségi ssd elég sokáig bírja. nemigen hallani hogy a kingston gagyi szériája is hogy hullana elfele. ebből gyanítom hogy a terrás pm951 es samsungom is sokaig jó lesz. de nyilván az itt ajánlott intel server ssd-i is hamarabb kerülnek külső hézba hordozgatni, minthogy tönkre mennének.
-
pilu85
őstag
samsung pm951 m.2 megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest