Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell Vostro 5470-be keresek mSata SSD-t, de ugye csak a "half-size" megy bele. Csak Amerikában találtam, ahonnan a szállítás annyiba kerülne mint maga az SSD... Szerintetek érdemes szervizeknél körbekérdeznem, hátha tudnak hozni, vagy esélytelen?
Ha nem sikerül ilyet szereznem, lehet a HDD helyére teszek egy SSD-t. A HDD úgyis csak otthon kéne, ott meg egy külső tokban USB3-al elvileg elég gyors lenne akár játékra is. Ez így szerintetek mennyire lehetne használható?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
peter9228
aktív tag
Az Adata SP920 (256GB) mennyire ajánlott, van 30k alatt jobb ajánlat?
-
peter9228
aktív tag
Én is egy SP920-at rendeltem, ma hívtak telefonon, jövő hét csütörtökön jön. Egy próbát megér, ha meg nem jó vele valami ott a 7 napos elállás joga.
(#18674) jakos73
Valamit megint elnéztél, mert half-size kell. Én ilyet hazai boltban még nem láttam. Ez a különbség: [link][ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Érdemes kicsivel többet rászánni és valami komolyabbat venni a Crucial M500 helyett? Főként irodai használatra lesz: office, virtuális gépek, visual studio, böngészés, stb. Nekem elégnek tűnik az M500 is, de ha sokkal jobbak a kicsit drágábbak, akkor azon a pár ezren ne múljon.
[ Szerkesztve ]
-
-
peter9228
aktív tag
válasz Ice&Lime #18987 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Nem tudom hogy sikerült neki ezeket észlelnie, amikor le volt tiltva a biosban... Azt hittem az SSD van több felé osztva. De így már jó, csak az SSD-t látja.
Beállítottam az AHCI-t is, és találtam mellette még egy opciót: [link]
Ezt így hagyjam? (a serial port1 address-re gondolok) -
peter9228
aktív tag
válasz Baggio04 #19189 üzenetére
Szerintem is kell az a 64 GB. Nálam most így áll: [link]
Ez kb. egy hetes Windows, igaz nem 7, hanem 8. Telepítettem egy böngészőt, egy Office-t és a Visual Studio-t (ez most csak 3-4 GB helyet foglal). Szóval szerintem a 64 GB a minimum, azon már el lehet férni, ha tényleg nem kell sok program.[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
válasz zenonn87 #19278 üzenetére
Ki kell cserélniük. Említsd meg a Fogyasztóvédelmet, egyből más lesz az álláspontjuk
" Kipróbálhatjuk-e, használhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 8 munkanapos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez (kivéve CD és DVD lemezek esetében)."
Forrás: [link]Szerk.: Persze csak 8 munkanapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
-
peter9228
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest