- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Puma K #46748 üzenetére
Szerintem arra gondolt Frawly, hogy az SSD termékek kapcsán nem annyira ismerős a neve.
(Én is éppen keresgélek, és megdöbbentem, hogy a ~2 évvel ezelőtti állapotokhoz képest nagyjából kétszer annyi féle gyártó lépett be erre a piacra. Már "boldog-boldogtalannak" van saját márkás SSD-je...
)
Az biztos, hogy a PNY kiváló videokártyákat készített mindig. Ha valaha NVidia videokártyát vásárolnék, előbb választanám az ő terméküket, mint bármelyik más gyártóét.
-
Bodor
veterán
Tudom, hogy milyen ez az alaplap, átnéztem a specifikációkat, nem véletlenül ajánlottam.
A leírásban ott van, hogy : This motherboard adopts Intel® B75 chipset that supports Serial ATA3 (SATA3) hard disks for SATA3_0 connector
Tehát az SSD-t a SATA3 Connector (SATA3_0, Gray) portba dugod, akkor azt az Intel SATA vezérlő fogja igazgatni , hiba nélkül. Természetesen ha több SATA3-as SSD lesz a gépben, akkor az egy Intel vezérlős SATA3 kevés. -
Bodor
veterán
vagy legyen OCZ valamelyik 25k Ft-ért vásárolható SSD-je.
Azért fontos az a 2k Ft különbség, mert ki van "centizve" a gépre fordítandó keret.
Szerintem ezt nyugodtan bevállalhatod:
OCZ 120GB SATA3 2,5" Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G 25.298 FtAlaplapból én ezt ajánlanám:
ASROCK B75 Pro3 19.444 Ft
Fiam gépében van ilyen, nemrég raktuk össze, és nagyon hasít benne az SSD, alaplapos topikban is ajánlják. -
Balage76
senior tag
Az hogy a 128-ast mondjuk félig megtöltöd az oprendszerrel és a programjaiddal és csak feleannyit tud mint üresen...?
Ha jól emlékszem akkor a storagereview-n leírták, hogy tipikusan arra jó, hogy átverje a tesztelőket, mert ők nem félig teli SSD-vel tesztelnek hanem üressel így jobb értékeket ad vissza mint normál használat közben, amikor megtöltöd adatokkal.
-
thomasvold
őstag
Az általad linkelt oldalon ott a válasz is : 3,5 inch HDD trays, compatible with SSD!
Nem kell beépítő keretet venned. Nekem Fractal Design Arc Mini van. Szépen fel lehet csavarozni alulról a kivehető kis fehér tálcára az SSD-t. Nekem egy Samsung 128 Gb-os SSD csücsül benne.
-
jeni
félisten
Hello
Amik nagyon mennek azok a
Ocz Agility 3 120GB és a 4(új típus)
Ocz Vertex 3 120GB és a 4(új típus)-ehhez van lefogató keret
Samsung 830 128GB (28000 Ft) ezzel van a legkevesebb gond -PC változathoz van lefogató keret-de drágább is szóval az a felár már nem éri meg,inkább egy Basic változatban
Kingston +V200 120GB
Corsair GT 120GB (28000 Ft)-ehhez van lefogató keret
Corsair Force 3 120GB (26000 Ft)-ehhez van lefogató keretide vehetők még a AData termékeik,Intel is(bár ez a legdrágább)
Amelyikhez nincs keret ahhoz lehet venni a PCX boltban 500 Ft-ért egy "2,5-3,5" átalakító keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest