Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Silentfrog #3747 üzenetére
Ha úgyis 64G-ben gondolkozol, akkor esetleg ez is megfelelhet: [link]
(Erre viszont tényleg azt mondom, hogy az a 2000Ft többlet minden körülmények közt megéri)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
banderasz77
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Silentfrog #3974 üzenetére
Hülye kérdés:
SSD és SSD között is van érezhető sebességkülönbség? Nem véletlenül emeltem ki az érezhetőt. Tehát nem fél-egy mp-re gondolok..
-
Bodor
veterán
(#3974) Silentfrog: Jó választás, ez most eléggé bestbuy a 64 GB-osok között. Azért ne várj olyan nagy sebességkülönbséget..
Érezni biztos, hogy fogod.
A "mostani" , egyes hozzászólásban ajánlott SSD között viszont nincsen érezhető sebességkülönbség, még akkor sem, ha SATA2 -re van egyik-másik dugva. Ez az én, és elég sok Flash SSD topikbeli fórumtárs tapasztalata is. (#3975) Vasinger!-nek is ez a válaszom.
( Azért mondjuk meg lehet érezni pl. egy böngésző megnyitásánál azt a fél másodpercet)[ Szerkesztve ]
-
Balage76
senior tag
Ha ott éppen nincs mert kifogytak, akkor megveheted ITT is...
-
Real_Necro
veterán
válasz Silentfrog #4042 üzenetére
Én is "dohányba" vettem a 128-ast. pénteken még 27300 volt az ára. Ahogy látom most drágult.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz Silentfrog #4045 üzenetére
Általános a kérdés, de ehhez a threadhez kapcsolódik, ezért válasz:
Miért nem lehet kiírni a bolt nevét, miért divat az utalgatás? Én is így láttam, így használom, de nem értem. Ha valamit valahol vettem, és elégedett vagyok, akkor leírom a nevét, megérdemli, ha meg nem vagyok elégedett, akkor meg leírom a nevét, mert megérdemli... vagy valamit rosszul látok?
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz Silentfrog #4049 üzenetére
mondjad még hisz onnan akarom megvenni a Samu 830-asomat
-
törölt tag
válasz Silentfrog #4047 üzenetére
Ha még érdekes, akkor az Aqua van a Dohány utcában, szerintem erre gondolt.
-
PAtr0n
addikt
válasz Silentfrog #4123 üzenetére
Ja, értem. Én eddig azt hittem, hogy megegyezik a mérete a 3.5" HDD-kkel.
Persze, a beépítés nem hátrány, mivel könnyűek és nem tartalmaznak mechanikus alkatrészt, így bátran felfogatom 2 csavarral én is.
Amit linkeltél az jó árnak számít? Közben találtam OCZ-t is ugyanennyiért. Melyik érné meg jobban?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Silentfrog #4128 üzenetére
Közben megnéztem a tesztet is amit lentebb linkeltek, tényleg nem lehet rossz.
Köszi a tippet!"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
grunge
addikt
válasz Silentfrog #4205 üzenetére
Okaj köszi!! Megéri ezért kiadni a pár ezressel többet, vagy tökéletes lesz a Samu 830 120 GB is?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
balpis
őstag
válasz Silentfrog #4200 üzenetére
ugyanez volt az érzésem kedden este a Mammutban a boltjukban.
Először nem értettem, ha van az extra garancia akciójuk, az eladó miér nem említi meg egyáltalán. Mikor mondtam, hogy azt is szeretnék, akkor jó, legyen. Aztán megértettem. Kb. 10 perces papírmunka. Utána mivel cetelemes hitelkártyával fizettem (10% fix engedmény náluk mindenből, ez az egy dolog, ami esetleg megéri...), így a pénztárnál már csak nyomtatni kellett volna egy számlát. Na erre bő 10 percet vártam, mert a pénztáros csaj eltűnt. Aztán mikor másodszor hívták telefonon, méltóztatott visszasétálni....Lehet, csak ez a boltjuk ilyen, nem tudom, de ez elég gáz. Egy éve vettem már itt valamit, akkor se volt sokkal jobb a helyzet....
(Igaz, ingyen ki is hozták volna, vagy máshonnan is rendelhettem volna, de nekem épp porszívóvásárlási kényszerem volt kedd délután )
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
PAtr0n
addikt
válasz Silentfrog #4224 üzenetére
Hát ja, van benne valami, már nagyon fáradt is vagyok, meg na öregszem már... régen ha valami új dolgot vettem a géphez addig nem aludtam amíg az nem működött. Most nagy ívben teszek rá, majd holnap lesz minden hozzá, és szépen nyugiban beüzemelem
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Frawly
veterán
válasz Silentfrog #55933 üzenetére
Igen, ennyiért abszolút ajánlott. Az SX-ekkel nem szokott baj lenni.
-
MeszarosG
csendes tag
válasz Silentfrog #56095 üzenetére
Mostanra már megrendeltem Oázisról. Annyira nem fontos a garancia, csak jól hangzott az 5 év.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Silentfrog #56112 üzenetére
Nincs veluk semmi gond, csak az aruk regebben aranylag alacsony volt igy lehetne ajanlani, de mostanra a markasabbak is alig kerulnek tobbe igy minek. Plusz 3 eve a WD tulajdonaban vannak igy az uj cuccok mind WD marka alatt jonnek ki es ami Sandisk-et talasz az jo eselyel valami regi termek ami meg a disztribucios csatornakban koszalt. Nekem is van egy (azt hiszem) SSD Plus itthon, mar majdnem 5 eves.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
válasz Silentfrog #56112 üzenetére
Mert elsőre azt hittem, hogy hűdeolcsó, aztán rájöttem, hogy a Crucial is majdnem annyi.
De itt hagyom akkor, és lehet véleményezni. -
Raymond
félisten
válasz Silentfrog #56114 üzenetére
Viszont annyiert van WD Blue 3D is ami pedig a Sandisk Ultra utodja es a Plus-nal jobb. Na es ebben a meretkategoriaban egy-egy akcio nagyon megkeverheti a dolgokat mert 2-3-4e Ft-okrol van szo az egyes modellek kozott.
Szerk:
Itt egy pelda amin latni a problemat:
A BX, Green, Plus harmas kb. egy kategoria, ugyanugy ahogy a Blue 3D, MX500 es Ultra. A ket Sandisk ara nem kompetitiv.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Chaser
legenda
válasz Silentfrog #56118 üzenetére
wd blue 3d 500gb sata alzánál 5 év garral 19590ft... most vagy azokra is 5 év gyári gar van, v csak az alza tisztajófej', de így elég korrekt ajánlat
szerk:
link[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Silentfrog #56121 üzenetére
legtöbbször igen, némi összeghatárhoz kötve, sokszor vannak jó ajánlataik, sztem a wd 500gb 2,5" sata is igen korrekt 5 év garral 19,5ft körül, de a cruciallal sem jártam rosszul
beüzemeltem a 2,5" 1tb mx500-at, w10 telpítés után 46 fokot mutatott a sntinel, jelenleg is ennyit mutat, féltem tőle h 50 felett leszünk ( :
most a klíma nem megy, az app azt mondja, h 23 fok van bennérzésre jóval nehezebb volt mint a 860 evo, napokban lemérem, ha nem tévedek nagyot, van valami kis hőelvezető a nandokon, ami "összeköti" őket a burkolattal, attól nehezebb, lehetséges h egy kis fémlapocska is van hűtésnek a burkolaton kívül
elég igényes külsőre, semmivel sem rosszabb mint a 860-as samsung
szerk:
már 43 fokot mutat a sentinel, és notebookban használom az ssd-t, szóval nem rossz[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Silentfrog #56535 üzenetére
legyen igazad, rendeltem én is tőlük
DjKoxi
tegnap láttam már a hülyétkapok' topikban, kicsipénzért' persze h van aki többet vesz, én is rendeltem 4-et, előbb-utóbb lesz helye - ha tényleg megkapom persze -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Silentfrog #56544 üzenetére
nem vagyok hívő ( : úgy számolok rá h nem lesz belőle semmi, ha lesz akkor kellemes meglepetés, elfogadható ezért az árért, hdd-nél mindenképp ob, tartósság meg idővel derül ki, meg a legdrágábbal is bele lehet lépni trutyiba
-
Chaser
legenda
válasz Silentfrog #56548 üzenetére
tudom, 4-et rendeltem egyesével, az ötödiknél már nem volt ( :
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs