Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
Sziasztok! Külön gratula a szép összeszedett első poszthoz!!
Nos,
1. Mennyi az a minimum/maximum ár amennyit szánsz rá?
30-40k körül
2. Mekkora SSD-re van szükség?
~120Gb és környékem, csak OS-re és programjaira kell (Office 2010), játékra ott a
Velociraptor
3. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD?
Win7, később Win8
4. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII vagy SATA3 a csatlakozó?
Asztali, SATA III
5. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Asrock Z68 Ex3 Gen3
6. Szükség van-e feltétlenül beépítő keretre és egyéb kellékekre az SSD-hez?
Nincs!Eddig az Intel 330-ast néztem. Bármi tapasztalatot javaslatot szívesen várok! Köszönöm!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Balage76 #3370 üzenetére
Köszi szépen, ez jó kis alternatíva! Kb két hét mulva leszaktuális mire visszatértem a nyaralásból. Ha nem változik az ár akkor sztem ő lesz. Mondjuk jelen állásban az OS 60GB-on terpeszkedik, ugy 15-18GB szabad hely van rajta. Végülis megoldhatónak hangzik. Mennyi ebből a teljes felhasználható terület?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Ezt a torrentezést nem értem, a többi téren már kitisztult a világ Nos ha teszem azt fut a utorrent miközben filmezek / netezek (HDD-re töltök nem SSD-re) akkor az nem tesz neki jót vagy hogy értsem? Köszönöm!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Silentfrog #4205 üzenetére
Okaj köszi!! Megéri ezért kiadni a pár ezressel többet, vagy tökéletes lesz a Samu 830 120 GB is?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Na samu 128 GB megrendelve akciósan ma át is veszem ha minden igaz. juppi.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest